Τηλεόραση|28.05.2019 18:00

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Σωκράτης ξανασκοτώνει όπως ο πατέρας του, Ορφέας

Newsroom

Ο Σωκράτης, μπερδεμένος, σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα 

Τρίτη 28/5 - στις 21:50 

Ενώ η Μάρθα αγωνίζεται να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του Ορφέα, η οικογένειά της που δεν ξέρει τι της έχει συμβεί ανησυχεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους και ο Παύλος είναι σίγουρος πως εξαφανίστηκε επίτηδες για να τον εκνευρίσει. Από την πλευρά της η αστυνομία έχει καταλάβει πλέον ότι ο Ορφέας είναι πολύ πιο δαιμόνιος απ’ ό,τι υπολόγιζαν και ο Σέκερης έχει έρθει σε απόγνωση, ξέροντας πόσο επικίνδυνος είναι όντας ελεύθερος.

Η Νικόλ, ανίδεη για τα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της, μεταφέρει στον Πέτρο την πληροφορία ότι η Μαργκώ έχει αποφασίσει να πουλάει όπλα μέσω του dark web. Ο Τόνι με την Τατιάνα ονειρεύονται το μέλλον τους μακριά απ’ όλους και απ’ όλα και σχεδιάζουν τον τρόπο διαφυγής τους στο εξωτερικό. Ο Χάρης, αποφασισμένος να κερδίσει την εύνοια του Παύλου, πάει στην Αίγινα και κάνει μία ακόμα προσπάθεια να τον προσεγγίσει.

Ο Σωκράτης, μπερδεμένος μέσα στα παιχνίδια του μυαλού του, σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα και αυτός ο κύκλος των δολοφονιών δείχνει να μην έχει τέλος. Ο Σωκράτης παθαίνει κρίση μετά τη δολοφονία και αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Σέκερης καταλαβαίνει ότι ο Τόνι ρευστοποιεί την περιουσία του και υποπτεύεται ότι ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα.

Ο Σωκράτης βρίσκεται στο κρατητήριο και η Τατιάνα τον αναλαμβάνει. Η Άννα μαθαίνει ότι η Βέρα με τον Θεοχάρη τσακώθηκαν και είναι στα πρόθυρα χωρισμού και αποφασίζει να βοηθήσει την κατάσταση. Ο Χάρης αρχίζει να υποπτεύεται τον Σωκράτη! Ο Τόνι με την Τατιάνα επιστρέφουν στο σπίτι τους βράδυ και αντιλαμβάνονται ότι κάποιος άλλος είναι μέσα στο σπίτι!

Η Τατιάνα κάνει την έκπληξη στη Μαργκώ και την ανατροπή 

Τετάρτη 29/5 - στις 21:50 

Η Τατιάνα και ο Τόνι βρίσκουν έναν «κοριό» μέσα στο σπίτι και υποψιάζονται πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μαργκό, αλλά εκείνη το αρνείται και η εναλλακτική που ρίχνει στο τραπέζι θορυβεί τον Τόνι. Ο Σέκερης, η Αμαλία και η Αθηνά βρίσκονται στα Μετέωρα μαζί με τον Αλέξανδρο και την Άννα και περνούν ξέγνοιαστες ώρες απολαμβάνοντας τη συντροφιά του Στέφανου και της Όλγας.

Επισκέπτονται το Μουσείο Μανιταριών και ετοιμάζονται για ένα ακόμα κυνήγι τρούφας. Ο Παύλος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις κόρες του, αλλά η Ελένη επιμένει να φύγει στο Λονδίνο, η Αφροδίτη τού δηλώνει πως είναι ερωτευμένη με τον Χάρη, όσο κι αν δεν του αρέσει. Ο Αχιλλέας οργανώνει άλλη μια διάρρηξη πίσω από την πλάτη του Αλέξανδρου. Κι ενώ η Τατιάνα ψάχνει τα ίχνη του Ορφέα, μια ξαφνική επίσκεψη στο γραφείο της θα φέρει αναπάντεχα νέα.

Η Χριστίνα έχει πάει στην αστυνομία αποφασισμένη να καταδώσει τον Ορφέα, με αντάλλαγμα την απαλλαγή της από οποιαδήποτε κατηγορία. Η Τατιάνα, σε συνεννόηση με τον Σέκερη που βρίσκεται στα Μετέωρα, οργανώνει μια μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη του Ορφέα, αφού παίρνει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί από τη Χριστίνα. Ο Παύλος, που έχει πιάσει την Αφροδίτη και τον Χάρη στο κρεβάτι του, είναι τόσο σοκαρισμένος και εξοργισμένος που δεν τους αφήνει να ντυθούν και τους «ανακρίνει» πασχίζοντας να φτάσει σε ένα συμπέρασμα για το πώς μπορεί η δική του κόρη να έχει γοητευτεί από έναν άντρα σαν τον Χάρη. 

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ