Τηλεόραση|29.05.2019 01:21

Λάκης Λαζόπουλος: Μαύρη χήρα ο ΣΥΡΙΖΑ και το... ισόγειο της Φώφης (vid)

Newsroom

Λάκης Λαζόπουλος στο ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Open TV σχολιάζει την επικαιρότητα με τον ξεχωριστό σατιρικό τρόπο του, επιφυλάσσοντάς μας κάθε φορά πολλές εκπλήξεις.

Τη σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με τον σχολιασμό από τα αποτελέσματα των εκλογών. «Σωστά έκανε ο Αλέξης Τρίπρας και προκήρυξε τις εκλογές γιατί με τόσες μονάδες διαφορά, ο λαός θα πρέπει να ξεκαθαρίσει οριστικά τι θέλει. Η ΝΔ νίκησε», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του Open TV, ενώ αργότερα συνέχισε:

«Ξέχασαν πως ο Κυριάκος είναι γιος του Μητσοτάκη του μεγάλου, οποίος υπήρξε άνθρωπος παντού καιρού. Κάτι θα πήρε από τον πατέρα του. Δεν είναι σαν τον Γιωργάκη που δεν πήρε τίποτα. Ξεβράκωτος και έλεγε λεφτά υπάρχουν».   

Για τη συμφωνία των Πρεσπών ανέφερε: «Καταρχήν, έγινε η συμφωνία των Πρεσπών και ο Μητσοτάκης βγήκε άβρεχτος από εκεί. Η συμφωνία των Πρεσπών έπαιξε τον πρώτο και τον πιο σημαντικό ρόλο στη ψήφο αυτή. Ο κόσμος πέταξε το Ποτάμι από την Ευρωβουλή επειδή ψήφισε τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και τους ΑΝΕΛ γιατί θεώρησε πως αποχώρησε σε λάθος στιγμή και θα μπορούσαν να τον είχαν εμποδίσει. Το δημοψήφισμα που δεν έκανε ο Τσίπρας για τις Πρέσπες, έγινε την Κυριακή αυτή τον εκλογών και είδαμε το αποτέλεσμα», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος. 

Παράλληλα, συμπλήρωσε πως δεν είναι το τρίτο μνημόνιο που νευρίασε τόσο τον κόσμο. «Απόδειξη πως επιλέγουν ανθρώπους και πολιτικές που τους είχαν φέρει τα μνημόνια, τους έκοψαν τις συντάξεις και τους ψηφίζουν ξανά με διαφορά τεράστια».   

Οι νέοι της χώρας φαίνεται ότι σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν αρκετά διαφορετικά. «Το 13,3% των νέων ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Ξέρετε ο θυμός στη νεαρή ηλικία είναι ακατέργαστος. Πιο πολύ μιλάει το σώμα, αυτή η πίεση που νιώθεις σε μικρή ηλικία, που δεν μπορείς να εξηγήσεις αυτά που θέλεις. Δεν σε καταλαβαίνουν και οι άλλοι. Σε πιάνουν τα νεύρα σου και θέλεις να τα σπάσεις όλα», σημείωσε ο γνωστός δημιουργός. 

Επίσης, από αυτά που μαθαίνει ένας τουρίστας από την Ελλάδα, μπορεί να καταλάβει κανείς τι λαός είμαστε.

Open TVΛάκης ΛαζόπουλοςΑλ Τσαντίρι Νιουζ