Τηλεόραση|02.06.2019 19:23

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Αλέξανδρος φυλακή και η Μαργκώ στο dark web

Newsroom

Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια του Τατουάζ στον Alpha.

Μια αμέριμνη βόλτα του Αλέξανδρου και της Άννας λήγει άδοξα όταν αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί

Δευτέρα 3/6 - στις 21:50 

Η Τατιάνα απορρίπτει την ιδέα της Χριστίνας να χρησιμοποιηθεί ως δόλωμα για να συλλάβουν τον Ορφέα κι έτσι η Χριστίνα, προκειμένου να βοηθήσει στον εντοπισμό του, καθρεφτίζει τον Λευτέρη ως βοηθό του. Ο Πέτρος φτάνει στην Ελλάδα και απολαμβάνει την παρέα της Ελένης, ενώ ο Ορφέας καιροφυλακτεί. Ο Θεοχάρης γυρίζει στο Λονδίνο, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στη Βέρα είναι ψυχρή. Στο Λονδίνο όμως φτάνει και η Αμαλία, ενώ ο Σέκερης δεν έχει ακόμα συμβιβαστεί με την ιδέα ότι τον παράτησε μόνο του στα Μετέωρα. Ο Παύλος στριμώχνει και τελικά πείθει τη Μάρθα να ξαναπαντρευτούν. Ο Χάρης κανονίζει στον Σωκράτη ραντεβού με μια δισκογραφική. Μια αμέριμνη βόλτα του Αλέξανδρου και της Άννας λήγει άδοξα όταν αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί, ενώ η Μαργκό περνά στην αντεπίθεση και εκβιάζει ανοιχτά τον Θεοχάρη.

Ο Θεοχάρης αποφασίζει να διερευνήσει τον εκβιασμό της Μαργκό προς την Αννα και τηλεφωνεί στην κόρη του για να μάθει με τι την «κρατάει» η Μαργκό. Η Αννα, που δεν τολμά να του πει για το πικρό παρελθόν, τα μπαλώνει. Ειδοποιεί όμως την Αμαλία, που αναλαμβάνει να βάλει τη Μαργκό στη θέση της. Παράλληλα τηλεφωνεί στον Τόνι και του μιλά απαξιωτικά, ενώ ο Αλέξανδρος την παρακαλεί να αφήσει πίσω της όλους αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους, μια και δεν μπορούν να τη βλάψουν πια. Η Μίνα δέχεται να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της οικογένειας Μελά. Ο Αλέξανδρος αναγκάζεται να γυρίσει άμεσα στην Αθήνα, αφήνοντας την Αννα και την υπόλοιπη παρέα στα Μετέωρα, ενώ την ίδια ώρα μια ύποπτη ληστεία τον βάζει εν αγνοία του στο κάδρο των υπόπτων. Η Τατιάνα ανακοινώνει στον Τόνι πως η ζωή τους θα γίνει άνω-κάτω για μία ακόμη φορά.. 

Ο Σέκερης ανακοινώνει στην παρέα ότι ο Αλέξανδρος είναι στο κρατητήριο και η Άννα «πέφτει από τα σύννεφα»

Τρίτη 4/6 - στις 21:50 

Η εγκυμοσύνη της Τατιάνας προκαλεί συναισθήματα χαράς, συγκίνησης αλλά και φόβου στο ζευγάρι που παράλληλα σχεδιάζει τη φυγή του και ένα μέλλον που στα μάτια του Τόνι φαντάζει αισιόδοξο, αλλά για την Τατιάνα είναι αβέβαιο αφού δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί πάλι. Ο ληστής που έχει συλληφθεί καταθέτει πως η συμμορία των κακοποιών συνεργαζόταν με κάποιον μέσα από την εταιρεία του Αλέξανδρου. Μπροστά σε αυτήν τη δυσάρεστη εξέλιξη, ο Σέκερης δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο παρά να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες. Η Άννα, ανύποπτη γι’ αυτές τις εξελίξεις, βρίσκεται ακόμα στα Μετέωρα και προσπαθεί να κάνει την Αθηνά να ξεχαστεί και να ξεπεράσει το πένθος της. Στην Αίγινα, ο Παύλος πηγαίνει για ψάρεμα με τον Πέτρο, αλλά η κατάσταση έχει απρόσμενη εξέλιξη και ο Πέτρος αναγκάζεται να πηδήξει από τη βάρκα και να γυρίσει κολυμπώντας στη στεριά.

Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, οι εξελίξεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά «τρέχουν» και οδηγούν στη σύλληψη του Αλέξανδρου. Ο Σέκερης ανακοινώνει στην παρέα ότι ο Αλέξανδρος είναι στο κρατητήριο και η Άννα «πέφτει από τα σύννεφα». Αμέσως κλείνει εισιτήριο για Αθήνα και πάει να τον δει. Η Αμαλία κάνει κουβέντα με τον Θεοχάρη και προσπαθεί να τον πείσει να μη χωρίσει με τη Βέρα. Η Μαργκό συνεχίζει τις αγοραπωλησίες μέσω του dark web και «χώνεται» όλο και πιο βαθιά στο κύκλωμα. Η Ειρήνη πετυχαίνει τον Χάρη μαζί με την Αφροδίτη στον δρόμο και του κάνει σκηνή. Η Τατιάνα ανακρίνει τον Αλέξανδρο και δεν δείχνει καμία επιείκεια μαζί του. Η Αθηνά λέει εν βρασμώ στον Σέκερη κάτι που δεν θα του έλεγε ποτέ! 

Το Τατουάζεξελίξεις Τατουάζ