Τηλεόραση|05.06.2019 16:26

Βινύλιο: To «ευχαριστώ» του Αντώνη Κανάκη και το ραντεβού για του χρόνου (vid)

Newsroom

Το «Βινύλιο» στον ΣΚΑΪ, ήταν μια εκπομπή με επίκεντρο τον άνθρωπο, το χιούμορ, τη μουσική, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον ρομαντισμό.

Με πολυδιάστατη ταυτότητα και διάθεση, θεματικές εκπομπές, εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα, το «Βινύλιο» σε σκηνοθεσία και αρχισυνταξία Αντώνη Κανάκη έκλεισε τον κύκλο του για αυτή τη σεζόν. Με ένα βίντεο, που ετοίμασε ο ίδιος και οι συνεργάτες του, ο Κανάκης ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για την αποδοχή του «Βινύλιου».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιώργος Νταλάρας, η Πάολα, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξαν και τραγούδησαν unplugged στο στούντιο τα ομορφότερα και πιο ταξιδιάρικα τραγούδια. Η Μάρω Κοντού, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Βουτσάς, μας επέστρεψαν στις ημέρες του παλιού χρυσού ελληνικού κινηματογράφου.

Πέντε εκπομπές αφιερώθηκαν στις ασπρόμαυρες αναμνήσεις της τηλεόρασης του χθες με τον Νίκο Μαστοράκη στην πέμπτη να μοιράζεται τους θησαυρούς του προσωπικού του αρχείου. Οι θεματικές εκπομπές άγγιξαν ευαίσθητα αλλά επίκαιρα και καυτά θέματα και έδωσαν εμπεριστατωμένες απαντήσεις.

Οι τηλεθεατές αποδέχτηκαν το κάλεσμα της εκπομπής και συμμετείχαν ενεργά και ζωντανά μέσα από τα social media της εκπομπής. Το «Βινύλιο» έκλεισε την πιο επιτυχημένη του σεζόν, με συνολικό ποσοστό 17%. Το «Βινύλιο» ξεσήκωσε συζητήσεις, ενεργοποίησε συναισθήματα και απέδειξε ότι υπάρχει και αυτή η τηλεόραση.

Ο παρουσιαστής ολοκλήρωσε για φέτος και τις δύο εκπομπές του στον ΣΚΑΪ και ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για το επόμενο φθινόπωρο.

Αντώνης ΚανάκηςΣΚΑΪ