Τηλεόραση|06.06.2019 19:05

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Ο Σωκράτης σκοτώνει αλλά τον γράφουν σε κρυφή κάμερα

Newsroom

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «Τατουάζ», λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε. Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς στον Alpha.

Πριν από τις ακόλουθες εξελίξεις διαβάστε ακόμα: Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Πλησιάζει το τέλος, ο Πέτρος στήνει έξυπνη παγίδα στη Μαργκώ

Ο Σωκράτης για ακόμη μία φορά ενδίδει στις ορέξεις του κακού εαυτού του, αλλά αγνοεί πως το θύμα που άφησε πίσω του κατέγραψε τον φόνο καρέ καρέ με κρυφή κάμερα. Στο βίντεο φαίνεται το τατουάζ του και η Αθηνά διαπιστώνει ότι θυμάται από κάπου το συγκεκριμένο σχέδιο, χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει από πού. Ο Ορφέας βάζει στο στόχαστρο τη Μίνα, καθώς τη θεωρεί υπεύθυνη για τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο.

Παραφυλάει μέσα στο ιατρείο της με σκοπό να της επιτεθεί για να τη σκοτώσει! Η επέμβαση του ασθενούς της Μίνας τη γλιτώνει στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή από τα χειρότερα και ο σίριαλ κίλερ οπισθοχωρεί τραυματισμένος. Εν τω μεταξύ, ο Αλέξανδρος και η Άννα φτάνουν στα Μετέωρα και ετοιμάζονται για τα μπάτσελορ, αλλά η Όλγα δεν δείχνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, ενισχύοντας τους φόβους της Άννας πως μπορεί τελικά να μην προχωρήσει με τον γάμο, έστω και την τελευταία στιγμή.

Ο κλοιός γύρω από τη Μαργκό στενεύει, αλλά ο Σέκερης ζητά από τον Πέτρο να συλλέξει ακόμα μερικά στοιχεία πριν από το τελικό χτύπημα. 

[Όπως δημοσιεύτηκε στο TV Έθνος που κυκλοφόρησε με το Έθνος της Κυριακής, 2/6]

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ