Τηλεόραση|09.06.2019 14:06

Το τέλος του «Τατουάζ» στο TV Έθνος: Η Μάργκο φεύγει από τη ζωή με τραγικό τρόπο

Αλέξης Μίχας

Στην τελική ευθεία οδεύει η καθημερινή αστυνομική σειρά «Τατουάζ». Όπως συμβαίνει και στη ζωή, κάποιες ιστορίες θα έχουν happy end, ενώ άλλες θα ολοκληρωθούν με τραγικό τρόπο.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «TV Έθνος», η Μαργκό φεύγει από τη ζωή με τραγικό τρόπο, πληρώνοντας όλες τις αμαρτίες τόσο προς τον γιο της όσο και προς τα υπόλοιπα πρόσωπα. Το φινάλε θα είναι αποτέλεσμα των επιλογών της στα δύο χρόνια εξέλιξης του «Τατουάζ» στη συχνότητα του Alpha.

Αντιμέτωπος με τη Θεία Δίκη θα έρθει ο Ορφέας. Δεν θα μείνει ατιμώρητος για όλα τα στυγερά εγκλήματα που διέπραξε. Το τέλος στη συγκεκριμένη ιστορία θα είναι απρόβλεπτο και πραγματικά συναρπαστικό, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι το τελευταίο λεπτό με την καταδίωξη και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Σωκράτης πληρώνει και αυτός τις επιλογές του. Επιχειρεί να σκοτώσει την Αθηνά, συλλαμβάνεται και ομολογεί όλους τους φόνους που διέπραξε. Το τελευταίο τέταρτο του φινάλε θα έχει ένα χρονικό άλμα κάποιων μηνών, όπου και θα δούμε πώς εξελίσσονται πια οι ζωές των ηρώων αλλά και τι καλά και κακά έφεραν όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στις ζωές τους. Θα στηθεί επίσης ένα μεγάλο γλέντι στην Αίγινα με αφορμή ένα πολύ ευχάριστο γεγονός.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα συμβούν στο φινάλε της αστυνομικής σειράς του Alpha στο «TV Έθνος», που κυκλοφορεί μαζί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 9 Ιουνίου

Το Τατουάζεξελίξεις Τατουάζτατουάζ