Τηλεόραση|22.06.2020 17:29

Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή

Newsroom

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά. Με το τέλος της σεζόν η παρουσιάστρια, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες της δηλώνοντας ευλογημένη που τους έχει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, ένα από τα μέλη που συνηθίζαμε να βλέπουμε στην παρέα της τα δυο τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή. Με ανάρτηση στο Ιnstagram, έκανε έναν απολογισμό και ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της.

T

Η Ελένη Μενεγάκη έριξε αυλαία στην εκπομπή της για τη φετινή σεζόν, λέγοντας: «Είχαμε μια ακόμη πολύ καλή χρονιά. Όλα τα νέα παιδιά και όλα τα παλιά είναι όλη η δύναμη και η ενέργεια αυτής της εκπομπής. Κάθε μέρα μέσα σε αυτόν τον χώρο τον εργασιακό είναι μια χαρά. Γιατί ακόμη και όταν τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλουμε στην καθημερινότητα, με έναν μαγικό τρόπο εδώ μέσα όλα αλλάζουν. Για αυτές τις ώρες που είμαστε μαζί. Έχω υπάρξει πολύ τυχερή στη ζωή μου με τους συνεργάτες μου. Έχω πάρει πολλή χαρά από αυτή τη δουλειά και τους συνεργάτες μου. Χαίρομαι γιατί είμαστε ομάδα. Μπράβο σας ρε παιδιά, είστε σπουδαίοι και σας αγαπώ πολύ… Καλό καλοκαίρι σε όλους. Γεια σας», είπε, μεταξύ άλλων, στο κλείσιμο της εκπομπής.

Ελένη Μενεγάκη