Τηλεόραση|04.07.2019 14:40

Γιώργος Λιανός: «Eγώ και ο Τανιμανίδης συνεχίζουμε κανονικά με τον Ατζούν» (vid)

Newsroom

Το πρωί της Πέμπτης (4/7), ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε πως ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά και ο ίδιος θα συνεχίσουν κανονικά να συνεργάζονται με την Acun Medya, ανεξαρτήτως ποιου καναλιού θα φιλοξενούνται οι εκπομπές της εταιρείας παραγωγής από την επόμενη σεζόν. 

«Ήταν δύσκολα φέτος. Δεν πήγε όπως πήγε την πρώτη χρονιά, κανένα Survivor δεν θα πάει όπως πήγε την πρώτη χρονιά. Το Ελλάδα - Τουρκία είχε απαιτήσεις τεχνικές, κάηκε ο εγκέφαλός μας με τις μεταφράσεις. Ήταν ένα δύσκολο project, το οποίο το φέραμε εις πέρας. Φέτος υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, υπήρχαν άλλα project τα οποία πήγαιναν τρένο. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό, φέραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, από εκεί και πέρα τελικός κριτής είναι ο κόσμος.

Αυτό που μου άφησε μια άσχημη εντύπωση όσον αφορά στο Survivor, είναι ότι υπήρχαν πολλές αρνητικές κριτικές από την αρχή, χωρίς να δώσουν μία πίστωση χρόνου. Αυτό δεν πιστεύω ότι έγινε ακριβώς αντικειμενικά, επηρέασε αρκετά τη γνώμη του κοινού.

Δεν το μετάνιωσα που πήγα στο Survivor. Ήμουν σε μια παραγωγή πολύ αξιόλογη, σε μια εταιρεία παραγωγής που με στηρίζει με πάρα πολλούς τρόπους και μου δίνει χρόνο στην τηλεόραση σε prime time, είμαι φυσικά ευχαριστημένος. Η σχέση μου με τον Ατζούν είναι πάρα πολύ καλή. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Εμείς είμαστε στο άρμα της Acun Medya και συνεχίζουμε. Όλα τα project ήδη έχουν αρχίσει να στήνονται. Κι εγώ και ο Σάκης Τανιμανίδης παραμένουμε και περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις της εταιρείας παραγωγής. Συνεχίζουμε κανονικότατα στη Acun», δήλωσε ο Γιώργος Λιανός.


Βουλευτικές εκλογές 2019: Διαβάστε στο ethnos.gr λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις

Το ethnos.gr, πιστό στο ραντεβού με τις Εθνικές Εκλογές 2019, βρίσκεται για ακόμα μία φορά στον παλμό των εξελίξεων παρουσιάζοντας όλα τα πολιτικά γεγονότα και την Κυριακή 7 Ιουλίου άμεσα το exit poll, καθώς και τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2019, για όλες τις εκλογικές Περιφέρειες της χώρας. 

Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του «Έθνους», ακολουθώντας το τρίπτυχο εγκυρότητα, ταχύτητα και αντικειμενικότητα, θα μεταδίδει καθ' όλη τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας: ρεπορτάζ, συνεντεύξεις από τους υποψηφίους βουλευτές, τι λένε Τσίπρας, Μητσοτάκης, Γεννηματά και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί, αλλά και εικόνα απ' όλα τα σημεία της Ελλάδας με τη συνεργασία του τηλεοπτικού σταθμού OPEN TV.

Σάκης ΤανιμανίδηςΓιώργος ΛιανόςΑτζούν ΙλίτζαλιSurvivor