Τηλεόραση|07.07.2019 23:03

Οργή - Επόμενα επεισόδια: Ένα τροχαίο ανατρέπει τις ζωές του Οδυσσέα και της Μαρίνας

Newsroom

Η νέα δραματική - κοινωνική σειρά με τον τίτλο «Οργή» ξεκίνησε στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Το σενάριο έχει γράψει η Άντα Γκουρμπαλή («Αέρινες σιωπές», «Είναι στιγμές», «Για την καρδιά ενός αγγέλου»), ενώ η σκηνοθεσία φέρει την υπογραφή του Σταύρου Ποταμάρη. Σημειωτέον η σειρά αυτή πρωτοπαίχτηκε πριν δύο χρόνια στον ΑΝΤ1 Κύπρου. Πρωταγωνιστούν οι: Κώστας Αποστολίδης, Λήδα Ματσάγγου, Ελισάβετ Μουτάφη, Iωσήφ Μαρινάκης, Αναστασία Τσιλιμπίου, Βαρβάρα Λάρμου κ.ά.

Δευτέρα 8 Ιουλίου

Ο Νεοκλής και η Ελσα κάνουν δώρο στη Μαρίνα και στον Οδυσσέα ένα ταξίδι στην Ιορδανία, με σκοπό να γιορτάσουν εκεί τα γενέθλιά της. Η Ρωξάνη προσπαθεί να πείσει τον Πάρη να ξεχάσει ό,τι έγινε μεταξύ τους. Η Μαντώ υποψιάζεται ότι ο Λεωνίδας ετοιμάζει ταξίδι με την Τατιάνα και τον διώχνει από το σπίτι. Προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια, ξανακυλάει στις παλιές της συνήθειες και καταρρέει. Πριν αυτό το ταξίδι, ο Νεοκλής καλεί τον Οδυσσέα στο χαμάμ που πηγαίνει με τον Μάνο και τον Λεωνίδα. Εκεί ο Οδυσσέας αντικρίζει τον άνθρωπο που δολοφόνησε τη μητέρα και την αδερφή του. Σοκαρισμένος, σκέφτεται να αναβάλει το ταξίδι ώστε να βρει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον δολοφόνο, όμως ο Μάνος του υπόσχεται πως θα ψάξει εκείνος γι’ αυτόν όσες μέρες θα λείπει.  

Τρίτη 9 Ιουλίου 

Η Μαντώ είναι στην κλινική σε άσχημη κατάσταση και ο Νεοκλής προσπαθεί να εντοπίσει τον Λεωνίδα που έχει πάει ταξίδι με την Τατιάνα. Στο μεταξύ, η Μαρίνα και ο Οδυσσέας ζουν τον έρωτά τους στην Ιορδανία και ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης. Ενώ βρίσκονται εκεί, ο Μάνος μαθαίνει από τον Πέτρο κάποιες πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την υπόθεση του Οδυσσέα και προσπαθώντας να βρει βοήθεια, αποκαλύπτει εμπιστευτικά στον Νεοκλή ότι ο Οδυσσέας είναι ο γιος της δικαστίνας που δολοφονήθηκε πριν 25 χρόνια. Η κίνησή του όμως θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. 


οργήΑΝΤ1