Τηλεόραση|15.07.2019 19:10

Δέσποινα Βανδή: Φωτογραφίζεται για το «X Factor» του OPEN (vid)

Newsroom

Το πρωί της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #not», έγινε γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει στο δυναμικό του OPEN. 

«Έχουν ακουστεί κι έχουν γραφτεί πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με την παρουσία της Δέσποινας Βανδή στο X Factor. Είναι επίσημο, νομίζω, από τη στιγμή που φωτογραφίζεται για το συγκεκριμένο πρότζεκτ που έρχεται το φθινόπωρο εδώ στο OPEN. Θα είναι η παρουσιάστρια του μεγαλύτερου talent show που υπάρχει στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο. Επομένως είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα ότι θα είναι η παρουσιάστρια του X Factor», ανέφερε ο Παύλος Σταματόπουλος.

 

Λίγη ώρα αργότερα, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε Stories και φωτογραφίες στο Instagram από την επίσημη φωτογράφιση που έκανε για το «X Factor». H γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη, ενώ επέλεξε να φορέσει δημιουργίες των MIRO. 

T

Το «X Factor», μέσα από τη συχνότητα του Open TV, θα επιστρέψει στις οθόνες μας με πολλές καινοτομίες. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό αναμένεται να είναι και το πλατό, που θα υποδεχθεί την κριτική επιτροπή - Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας και Μιχάλης Τσαουσόπουλος, διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές η Δέσποινα Βανδή. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη να γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Open TVX FactorΔέσποινα Βανδή