Τηλεόραση|18.07.2019 15:10

Ατζούν Ιλίτζαλι: Επιστρέφει στον ΣΚΑΪ - Τι θα γίνει με «Τhe Voice» και «Survivor»

Αλέξης Μίχας

Αλλαγή δεδομένων υπήρξε στη συνέχεια της συνεργασίας του Τούρκου παραγωγού και καναλάρχη Ατζούν Ιλίτζαλι και του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr και μετά από μια κρίσιμη συνάντηση κορυφής που έγινε μεταξύ των δύο πλευρών σε ανώτατο επίπεδο, αποφασίστηκε η τηλεοπτική σύμπραξη να έχει συνέχεια, αλλά με τους όρους που είχε ζητήσει από την αρχή ο Ραδιοτηλεοπτικός όμιλος του Φαλήρου. Δηλαδή σε πρώτη φάση έναν νέο κύκλο του «Τhe Voice».

«Μέτρησε η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο πλευρών σε αντίθεση με την ανασφάλεια που ένιωθε ο παραγωγός στις συζητήσεις του με άλλους σταθμούς» αναφέρει καλά ενημερωμένη πηγή του ΣΚΑΪ στο ethnos.gr προσθέτοντας πως «καθοριστικής σημασίας ήταν και το γεγονός, πως  η μητρική εταιρία παραγωγής του «The Voice», Talpa, θεώρησε πως το καλύτερο τηλεοπτικό περιβάλλον για να συνεχίσει την πορεία του η ελληνική εκδοχή του διεθνώς επιτυχημένου talent show είναι η τηλεόραση του ΣΚΑΪ». Εντός της ημέρας αναμένεται να βγει στη συχνότητα του ΣΚΑΪ και το casting call τρέϊλερ για τις δηλώσεις συμμετοχής στο νέο «The Voice».

Ίδια επιτροπή, τι θα γίνει με τα άλλα ριάλιτι

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης θα κάτσουν στις καρέκλες των τεσσάρων κριτών ενώ ένα μικρό ερωτηματικό υπάρχει όσον αφορά στην παρουσία του Γιώργου Καπουτζίδη στην παρουσίαση του σόου λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων, η εκτίμηση όμως είναι πως θα τα καταφέρει και εκείνος.

Εκτός προγράμματος του ΣΚΑΪ μένουν σίγουρα «Power of Love» και «Survivor» ενώ το ριάλιτι μόδας «My style Rocks» πιθανότατα θα επανακάμψει στις οθόνες μας από το φθινόπωρο. Τέλος για το δεύτερο μισό της σεζόν (από τον Γενάρη του ’20) προγραμματίζεται η επιστροφή ενός νέου κύκλου του «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Προς το παρόν ξεκινούν και μάλιστα με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του «The Voice».

Ατζούν ΙλίτζαλιThe VoiceMy Style RocksΣΚΑΪSurvivor