Τηλεόραση|01.08.2019 22:24

Σάκης Τανιμανίδης: Κάνει… «Boom» στον ΣΚΑΪ (vid)

Άκης Φωτόπουλος

Σοβαρή υποψηφιότητα για την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού δράσης του ΣΚΑΪ, «Boom» θέτει ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής είχε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα με τους υπεύθυνους του σταθμού του Φαλήρου δείχνοντας ενθουσιασμένος με το όλο πρότζεκτ.

Ωστόσο, καμία απόφαση από πλευράς ΣΚΑΪ δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής για το πρόσωπο του παρουσιαστή κάτι που όμως αναμένεται να γίνει σύντομα. Κατά τα άλλα εκκρεμεί και μια πρόταση του Σάκη προς τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για μια ταξιδιωτική εκπομπή που θα συμπαρουσιάζει με τη σύζυγο του Χριστίνα Μπόμπα. Ίδωμεν.

T

Το νέο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΪ είναι ένα από τα διασημότερα και πιο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια γνώσεων στην παγκόσμια τηλεόραση. Δυο ομάδες διαγωνίζονται με σκοπό να απενεργοποιήσουν, όσο το δυνατό περισσότερες «βόμβες» και να κερδίζουν ένα μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Οι παίκτες φορώντας προστατευτικά γυαλιά καλούνται σε περιορισμένο χρόνο να βρουν τη σωστή απάντηση κόβοντας καλώδια, ώστε να απενεργοποιήσουν τη «βόμβα». Εάν κόψουν το λάθος καλώδια, η «βόμβα» εκρήγνυται. Η ομάδα που θα καταφέρει να απενεργοποιήσει τις περισσότερες «βόμβες» έχει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό γύρο και να κερδίσει ένα πολύ μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

ΣΚΑΪΣάκης Τανιμανίδης