Έλα Χαμογέλα: Πρεμιέρα το Σάββατο για τη Σίσσυ Χρηστίδου στο OPEN (vid)
NewsroomΗ Σίσσυ Χρηστίδου αύριο Σάββατο (14/9) στις 9:45 μας λέει την πρώτη τηλεοπτική καλημέρα της σεζόν μέσα από το «Έλα Χαμογέλα» στο Open TV. Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη έρχονται να βάλουν χρώμα στα πρωινά του Σαββατοκύριακου και να γίνουν η αγαπημένη μας συντροφιά, εντός και εκτός πλατό.
Μια παρέα με τηλεοπτική χημεία, πρέπει να είναι και αληθινή παρέα. Η τετράδα του Έλα χαμογέλα, έγινε παρέα και εκτός πλατό -και μας καλεί στη συντροφιά της. Έτσι, φέτος, θα δούμε τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Κωνσταντίνο και την Ελένη να κάνουν στο «Έλα Χαμογέλα» πολλά από όσα κάνουν έτσι κι αλλιώς μαζί, εντός και εκτός τηλεοπτικού αέρα.
Μαζί θα υποδεχτούν καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, θα μαγειρέψουν, αλλά και θα επισκεφτούν μέρη και ανθρώπους που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Παράλληλα, στην παρέα τους, θα βρίσκεται κάθε βδομάδα ο αρχισυντάκτης του ethnos.gr, Τάσος Οικονόμου, που θα σχολιάζουν την επικαιρότητα.
- Η απόρρητη ενημέρωση στο Καπιτώλιο για το Ιράν και η οργή κατά Τραμπ - «Μας παραπλάνησαν, λάβαμε σοκαριστικές απαντήσεις»
- Αποκαλύψεις για τη μητέρα του κακοποιημένου βρέφους στην Ηλεία - «Είχε εξαφανιστεί το 2024»
- OnlyFans: Μετά τον θάνατο του Ραντβίνσκι τι; Το deal των 5,5 δισ. και η μεγάλη αβεβαιότητα
- Όχι άλλο πόλεμο | Δύο Τύποι Από Σπίτι (Ep.19)