Τηλεόραση|16.09.2019 13:34

H αλήθεια για Μαζωνάκη – YFSF: Τι συμβαίνει με τον ΑΝΤ1 και τον τραγουδιστή

Αλέξης Μίχας

Ως τετελεσμένο γεγονός μεταδόθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή «Μεσημέρι» του Γιώργου Λιάγκα ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή του στο «Your Face Sounds Familiar», ενώ λίγο νωρίτερα από την ίδια εκπομπή είχε μεταδοθεί πως ο τραγουδιστής θα είναι στην επιτροπή του «The Voice».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, τίποτα ακόμη δεν είναι οριστικό ωστόσο σαφές προβάδισμα συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχει ο ΑΝΤ1. «Συζητάμε, είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο», ανέφερε πριν από λίγη ώρα ανώτερη πηγή της διοίκησης του καναλιού του Αμαρουσίου στο ethnos.gr.

Είναι γεγονός πως ο Γιώργος Μαζωνάκης τα τελευταία 24ωρα δέχθηκε έντονο πρέσινγκ και από την Acun Medya για το «The Voice», αλλά και από τον ΑΝΤ1 για συνέχεια στον επόμενο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» την άνοιξη και κλείνει αυτή τη στιγμή στο να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 λόγω και της πολύ καλής σχέσης που έχει τόσο με το κανάλι όσο και με την παραγωγή του σόου μιμήσεων του σταθμού.

All Star Your Face Sounds FamiliarΓιώργος ΜαζωνάκηςThe Voice