Τηλεόραση|23.09.2019 16:10
MEGA: Ξεκινά ο πλειοδοτικός διαγωνισμός για ταινιοθήκη και σήμα
NewsroomΠερίπου έναν χρόνο μετά το κλείσιμο του Mega ανακοινώθηκαν οι δύο πλειοδοτικοί διαγωνισμοί που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία της Τηλέτυπος. Σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση της ειδικής διαχειρίστριας, οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές θα πρέπει να υποβάλουν τη δεσμευτική προσφορά τους ως την 1η Νοεμβρίου στις 11.00 στα γραφεία της εταιρείας.
Εκτός από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλουν και εγγυητική επιστολή που να αποδεικνύει ότι διαθέτουν το ποσό που προσφέρουν. Με τον πρώτο διαγωνισμό, η ειδική διαχειρίστρια της εταιρείας θέτει προς πώληση τρία ακίνητα στο Μαρούσι, καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη. Με τον δεύτερο τίθεται προς πώληση η ταινιοθήκη και τα σήματα (τόσο του καναλιού όσο και εκπομπών).
Διαβάστε ακόμη
- Από την αρχή η δίκη για τα «χαμένα» βίντεο στα Τέμπη - Δεκτή η αίτηση αποχής της προέδρου του δικαστηρίου
- Απίστευτη καταγγελία: Μετρήσεις με ανεμόμετρα χειρός στο αεροδρόμιο της Ρόδου - Τι απαντά η Fraport
- Επιστήμονες ανακάλυψαν αρχαίο πολυβόλο στην Πομπηία - Τα εντυπωσιακά ευρήματα
- Η επική διαφήμιση της Lego που έφερε στο ίδιο τραπέζι Μέσι, Κριστιάνο, Μπαπέ και Βινίσιους να παίζουν με... τουβλάκια!