Τηλεόραση|03.10.2019 14:03

Χ Factor: Με ανατροπές το πρώτο Chair Challenge - Tα συγκροτήματα που πέρασαν (vid)

Newsroom

Στο χθεσινό (2/10) επεισόδιο του X Factor στο Open TV οι τηλεθεατές είδαν το πρώτο «Chair Challenge» του παιχνιδιού, με τους κριτές να δυσκολεύονται να αποφασίσουν ποια συγκροτήματα θα διαλέξουν για τα live. Η βραδιά ήταν απαιτητική για τους διαγωνιζόμενους και όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια. 

Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι κριτές πέρασαν στην επόμενη φάση όσους πιστεύουν ότι έχουν τη «στόφα» για να γίνουν οι νικητές του X Factor

Η απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή στο τέλος της βραδιάς ανακοίνωσε τα τέσσερα συγκροτήματα που πέρασαν στην επόμενη φάση. Αυτά είναι: Οι «Daf», οι «Appartia», οι «AC2» και οι «Liak and the cover»:

 \
 
  

Έπειτα από εννέα συγκλονιστικές Auditions και ένα Bootcamp όπου όλα κρίθηκαν στην κόψη του ξυραφιού, ακολουθεί η πιο δύσκολη και συναρπαστική διαδικασία πριν τα Live Shows του X Factor, τα Chair Challenge. Το πρώτο ολοκληρώθηκε και η διαδικασία συνεχίζεται. 

T

Η κάμερα του «Ευτυχείτε» και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος βρέθηκαν στα παρασκήνια του chair challenge στο X Factor και συνομίλησε με τους διαγωνιζόμενους, τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά και τον Άρη Μακρή.

 

Δέσποινα ΒανδήΓιώργος ΘεοφάνουςX FactorOpen TV