Τηλεόραση|06.10.2019 18:04

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»: Ο Μιλτιάδης έτοιµος να δολοφονήσει τον Δούκα

Αλέξης Μίχας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόµενα επεισόδια της δραµατικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Δούκας και η Μυρσίνη, σοκαρισµένοι από την ανακοίνωση του Νικηφόρου ότι θα παντρευτεί την Ασηµίνα, προσπαθούν να του αλλάξουν γνώµη, χωρίς επιτυχία. Η Ασηµίνα όµως δεν είναι σίγουρη ότι έχει πάρει τη σωστή απόφαση και ύστερα από πιέσεις της Ελένης και της ∆ρόσως δέχεται να γνωρίσει το προξενιό της Ρίζως. Στο σπίτι του Μιλτιάδη, ένα σηµαντικό γεγονός έρχεται να τους βγάλει από το πένθος, καθώς η Θεοδοσία πιστεύει πως είναι έγκυος. Την ίδια στιγµή ο Κυπραίος προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Ελένης και καταφέρνει να µπει στο σπίτι της όπου ανακαλύπτει ένα σηµαντικό στοιχείο.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί ν’ αλλάξει γνώµη στην Ασηµίνα για το προξενιό και καταφέρνει να την κλονίσει. Ο Κυπραίος κατορθώνει να αποσπάσει πληροφορίες από τον Νέστορα, καθώς εκείνος του εκµυστηρεύεται τις σκέψεις του. Τα νέα από το υπουργείο σε σχέση µε το σχέδιο για τη βιοµηχανική ζώνη δεν είναι καλά για τον ∆ούκα. Ο Κωνσταντής προτείνει µια λύση που θα προβληµατίσει τον πατέρα του. Να παντρέψει τελικά τον Νικηφόρο µε την Ασηµίνα παίρνοντας τα χωράφια των Σταµίρηδων.

Από την άλλη, η Μυρσίνη προτείνει ένα άλλο σχέδιο στον άντρα της για να αρπάξουν την περιουσία των τριών αδελφών. Την ίδια ώρα ο Νέστορας αποφασίζει να µοιραστεί τις πληροφορίες του για τον θάνατο του Γιάννου µε τον Προύσαλη. Εκείνος στη συνέχεια ανακαλύπτει ένα στοιχείο που οδηγεί στο συµπέρασµα πως ο ∆ούκας δολοφόνησε τον ανιψιό του. Η Ελένη επισκέπτεται µαζί µε τις αδελφές της το καφενείο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των ανδρών.

Διαβάστε Περισσότερα: Κάτια Δανδουλάκη: Με αρρώστησε ο θάνατος του Μάριου το 2006 

Λίγο αργότερα, ο Νικηφόρος µαθαίνει την απόφαση της Ασηµίνας για τον αρραβώνα της και αποφασίζει να τον διαλύσει πηγαίνοντας σπίτι της. Ο Μιλτιάδης κρυφακούει την κουβέντα του Νέστορα µε τον Προύσαλη. Σοκαρισµένος µαθαίνει πως ο Δούκας είναι ύποπτος για τη δολοφονία του γιου του. Ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη µε τις καινούργιες πληροφορίες που βρήκε, λίγο αργότερα όµως ο Δούκας µαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις της γυναίκας του και της ζητά εξηγήσεις σε έξαλλη κατάσταση.

Όλο το χωριό ετοιµάζεται για τη γιορτή του σχολείου, στην οποία ο Τόλλιας κάνει µια σηµαντική ανακοίνωση για το µέλλον τους. Εκεί ο Μιλτιάδης παραµονεύει µε το όπλο στο χέρι θέλοντας να αντιµετωπίσει τον αδελφό του και να κλείσει µε αίµα την οικογενειακή βεντέτα.

 
Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1