Τηλεόραση|08.10.2019 15:15

Ο «Γιάννος» από τις Άγριες Μέλισσες αποκαλύπτει: Θα με δείτε ξανά στη σειρά (vid)

Newsroom

Ο νεαρός ηθοποιός Ιωάννης Αθανασόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» για τον ρόλο του «Γιάννου» στη σειρά «Άγριες μέλισσες», έναν ρόλο που αποτελεί το τηλεοπτικό του ντεμπούτο. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι η εμπειρία στις «Άγριες μέλισσες» θα είναι για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του, καθώς και η αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο. Τόση, που δεν χρειάζεται κάτι άλλο στη ζωή του! 

«Οι "Άγριες μέλισσες" είναι τηλεοπτικό ντεμπούτο για μένα και πολύ δυνατό από ό,τι αντιλαμβάνομαι γύρω μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, κατ' αρχάς, στους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους που μου έχουν κάνει ένα πολύ μεγάλο δώρο, που ο «Γιάννος» θα είναι χαραγμένος για πάντα στο μυαλό και την ψυχή μου. Είναι ένα δώρο για μένα. Δεν περίμενα τόση μεγάλη αποδοχή και αγάπη. Έχω λάβει τόση αποδοχή, τόσα μηνύματα, τόση αγάπη που νομίζω ότι δεν χρειάζομαι άλλο στη ζωή μου, έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Πίστευα ότι δεν μπορεί να σε σταματάνε στον δρόμο, αλλά η δύναμη της τηλεόρασης είναι πολύ μεγάλη, Με σταματάνε, μου μιλάνε, φωτογραφιζόμαστε.

 

Έχω λάβει μηνύματα από παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και έχουν δεχτεί μορφές bullying, από ψυχολόγους και ειδικούς που μου αναφέρουν πόσο ωραία έχω αγγίξει τον ρόλο χωρίς υπερβολές και πόσο συγκινητικό είναι το μήνυμα που περνάει αυτός ο ήρωας». Όσο για τον ρόλο του είπε: «Προσωπική εμπειρία δεν είχα, αλλά μελέτησα στο Ίντερνετ το πώς μπορεί να είναι ένας σχιζοφρενής». Αναφορικά με την «επιστροφή» του στη σειρά «Άγριες μέλισσες», ο ηθοποιός είπε ότι θα εμφανίζεται σε σκηνές φλας μπακ. 

Παρότι νέος ηθοποιός, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος έχει ήδη στο βιογραφικό του 10 χρόνια πορείας σε θεατρικές σκηνές. Την περασμένη σεζόν βραβεύτηκε με το βραβείο «Τρανς ορατότητας» στα Queer Theater Awards, για τον ρόλο του στη θεατρική παράσταση «Το κάλεσμα της Λορίν». Πρόκειται για την ιστορία ενός ανδρόγυνου, όπου ο άντρας, ο σύζυγος, επιλέγει να ντυθεί Λορίν Μπακόλ και η γυναίκα του Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ και παίζουν ένα παιχνίδι ανταλλαγής ρόλων. Στο τέλος του έργου εκμυστηρεύεται στη γυναίκα ότι θέλει να αλλάξει φύλο, γιατί νιώθει φυλακισμένος σε ένα ξένο σώμα.  

T
Ιωάννης ΑθανασόπουλοςΆγριες μέλισσες