Τηλεόραση|09.10.2019 14:35

Η Φαίη Σκορδά μάς ξεναγεί στο χωριό της σειράς «Άγριες Μέλισσες» (vid)

Newsroom

Αναμφισβήτητα, οι «Άγριες Μέλισσες» είναι από τις επιτυχίες της φετινής χρονιάς. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, έγινε trend στο twitter, ενώ εκτόπισε από την κορυφή της τηλεθέαση το GNTM

Η ιστορία διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’50 (1958), σε ένα χωριό του Θεσσαλικού Κάµπου και περιστρέφεται γύρω από τις τρεις αδελφές Σταµίρη, οι οποίες, χτυπηµένες σκληρά από τη µοίρα, προσπαθούν να επιβιώσουν σε µια ανδροκρατούµενη κοινωνία µε πολύ συγκεκριµένα πρότυπα. Πρόκειται για την Ελένη (Μαρία Κίτσου), την Ασηµίνα (Ελλη Τρίγγου) και τη ∆ρόσω (∆ανάη Μιχαλάκη). 

Από τις τρεις αδερφές, η πρώτη που ξεχώρισε ήταν η Μαρία Κίτσου, την οποία αποθέωσαν οι χρήστες του Twitter, σημειώνοντας ότι, αν και αμιγώς θεατρική ηθοποιός, μπορεί να κάνει «θαύματα» και στην τηλεόραση. Η επόμενη από τις αδερφές Σταμίρη που ξεχώρισε το τηλεοπτικό κοινό είναι η Έλλη Τρίγγου, η οποία πριν από τον ρόλο στις «Άγριες μέλισσες» την περασμένη σεζόν πρωταγωνιστούσε στο πλευρό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ».

Το χωριό δεν βρίσκεται, φυσικά, στο Θεσσαλικό κάμπο της δεκαετίας του '50, όπου τοποθετείται η ιστορία, αλλά δίπλα στα στούντιο Κάππα, ενώ έχει κατασκευαστεί κυριολεκτικά από την αρχή, για τις ανάγκες των γυρισμάτων. Το πρωί της Τετάρτης (9/10), η Φαίη Σκορδά και ο Άρης Καβατζίκης διέκοψαν τα γυρίσματα της σειράς και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κάποιους από τους πρωταγωνιστές.

ANT1Άγριες μέλισσες