Πέτσας, Χατζηδάκης και Μηταράκης καλεσμένοι της Φαίης Μαυραγάνη στο OPEN
NewsroomΜε έγκυρη και άμεση ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει τώρα, όπως άλλωστε λέει και ο τίτλος της εκπομπής, η Φαίη Μαυραγάνη ξεκινά από τις 5.30 την πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN «Τώρα ό,τι συμβαίνει» τερμάτισε πρώτη στη ζώνη προβολής της στο δυναμικό κοινό, σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης 20,7% το Σάββατο (με διαφορά 1,9 μονάδων από το δεύτερο κανάλι) και 16,1% την Κυριακή (με διαφορά 4,2 μονάδων από το δεύτερο κανάλι).
Αυτό το Σάββατο (19/10) στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» θα βρίσκεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στις 8.30, δίνοντας απαντήσεις στη Φαίη Μαυραγάνη σε φλέγοντα ερωτήματα. Τι σημαίνει για τη χώρα μας η τουρκική εισβολή στη Συρία; Τι θα γίνει με τη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης; Θα δοθεί κοινωνικό μέρισμα στις ευάλωτες κατηγορίες πολιτών;
Με καλεσμένους που θα δώσουν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα έρχεται και η εκπομπή της Κυριακής. Στις 8.30 καλεσμένοι στο στούντιο του Τώρα Ό,τι Συμβαίνει θα είναι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας για το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ, αλλά και ο υφυπουργός Εργασίας και κοινωνικών Ασφαλίσεων Νότης Μηταράκης, δίνοντας απαντήσεις για τα αναδρομικά των συνταξιούχων και το νέο ασφαλιστικό.
- Στην παλιά του γειτονιά για πάντα ο Γιώργος Μαζωνάκης: Κοσμοσυρροή, δάκρυα, τραγούδια και «αθάνατος» στη λαϊκή αγρυπνία
- Σοκ στον Κολωνό: Η στιγμή που ΙΧ παραβιάζει κόκκινο και εμβολίζει μοτοσικλετιστή
- Συναγερμός στη Γαύδο: Ανετράπη βάρκα με 77 μετανάστες - Ένας νεκρός, 25 αγνοούμενοι, 51 διασώθηκαν
- Πυροβολισμοί στην Ανάβυσσο: Ο Αλκέτ Ριζάι στο μικροσκόπιο για την άγρια συμπλοκή σε beach bar