Τηλεόραση|18.10.2019 01:15

Η λαμπερή πρεμιέρα του «X Factor»: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο Live με τη Δέσποινα Βανδή

Newsroom

«Καλησπέρα σας. Καλώς ορίσατε στο μεγαλύτερο μουσικό talent show. Καλώς ορίσατε στο X Factor. H ατμόσφαιρα που επικρατεί στο πλατό είναι μαγική. Ο κόσμος έχει έρθει αποφασισμένος για να το διασκεδάσει και εύχομαι όλοι εσείς που είστε από το σπίτι να συντονιστείτε μαζί μας. Η νύχτα απόψε θα είναι μεγάλη. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να απολαύσετε πολλή μουσική, συγκινητικές ερμηνείες, αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις», ήταν τα πρώτα λόγια τής Δέσποινας Βανδή στην έναρξη του πρώτου Live του «X Factor» μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Παράλληλα, το κορυφαίο μουσικό talent show εντυπωσίασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι μοιράστηκαν στα social media τον ενθουσιασμό τους.

Διαβάστε περισσότερα: Δέσποινα Βανδή - X Factor πρεμιέρα: Δεν συμφωνώ πάντα με την κριτική επιτροπή

Η παρουσιάστρια από την πρεμιέρα κιόλας, μας έδειξε πως θα παραδίδει μαθήματα στυλ κάθε Πέμπτη. Απόψε, επέλεξε να φορέσει μια υπέροχη τουαλέτα σε ασημί απόχρωση MI-RO, την οποία συνδύασε με κοσμήματα Danelian. Το look της ολοκλήρωσε με παπούτσια, Sante. Την look της επιμελήθηκε ο στυλίστας Έλενα Βαζούρα, το χτένισμά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ η Βάσω Νακοπούλου.

Οι δεκαέξι φιναλίστ είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι τους έχουν ταλέντο, προσωπικότητα και λάμψη, αλλά μόνο ένας θα είναι εκείνος που θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και ένα χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Panik Records. Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που κάθε φορά ψηφίζουν τους αγαπημένους τους παίκτες, καθορίζοντας τους δύο διαγωνιζόμενους που σε κάθε live βγαίνουν ως προτεινόμενοι προς αποχώρηση, για να αποχωρήσει τελικά από το «X Factor» ο ένας από τους δύο, ύστερα από απόφαση των τεσσάρων κριτών.

Η πρώτη παίκτρια της βραδιάς ήταν η Ζωή Μισέλ Μπακίρη από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου. Η νεαρή κοπέλα ανέβηκε στη σκηνή του μουσικού show και ερμήνευσε το τραγούδι «Η καρδιά σου πέτρα» της Έλενας Παπαρίζου. «Σου έπεσε το λαχείο να ξεκινήσεις πρώτη. Εννοείται ότι είσαι αγχωμένη και είναι φυσιολογικό, είσαι 19 χρονών. Παρόλα αυτά, είσαι φωνάρα κορίτσι μου, εντυπωσιάστηκα. Θα πας πολύ καλά» σχολίασε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Ζωή είναι φοιτήτρια Ιατρικής, κατάγεται από τη Ρόδο, αλλά μένει στην Κύπρο. Έχει πάρει πτυχίο πιάνου στα 15 της, ενώ είναι υπότροφος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Παράλληλα, έχει κάνει και master classes στην Αυστρία.

Με το τραγούδι «Cake by the ocean» των DNCE, σε μουσική και στίχους των Justin Tranter, Joe Jonas, Mattias Larsson, Robin Fredriksson, έκαναν την εμφάνισή τους οι DAF από την ομάδα των groups με μέντορα τον Γιώργο Θεοφάνους. 

Μία ακόμα εμφάνιση που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και το κοινό ήταν του Γιώργου Παπαναστασίου, ο οποίος τραγούδησε και χόρεψε το «Talk dirty» των Jason Derulo feat 2 Chainz. «Όλο αυτό το πράγμα που έκανε πάνω στη σκηνή ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό. Πρέπει να λέμε «μπράβο» στους ανθρώπους που δουλεύουν. Και δούλεψες πάρα πολύ καλά. Την ξαναπέρασες αυτή τη νύχτα στο X Factor που ήσουν ξανά, τώρα εύχομαι να φτάσεις στον τελικό», ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους με τους υπόλοιπους να συμφωνούν με την άποψη του.

Από την άλλη, η εμφάνιση του Γιάννη Αντζούρη από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου δεν ικανοποίησε τους κριτές. Ο 31χρονος τραγούδησε τη μεγάλη επιτυχία του Θέμη Αδαμαντίδη «Στην καρδιά». «Σε ένιωσα άνευρο και αμήχανο, δεν έδωσες το 100% της δύναμής σου στο ρεφρέν. Και αυτό το τραγούδι θέλει ξέσπασμα. Περιμένω πολλά περισσότερα από σένα γιατί πραγματικά μου αρέσει η χροιά σου», είπε ο Χρήστος Μάστορας. 

«Βλέπω στις σημειώσεις μου ότι σε μια προηγούμενη ακρόαση, σου είπα ότι δεν σε κολακεύει το τραγούδι και είναι πάνω από τις δυνατότητές σου. Και σε μια άλλη ακρόαση που σε άκουσα, σου είπα ότι τραγουδάς σωστά, αλλά μάλλον στο πρώτο live θα σου κοπούν τα πόδια. Κάπως έτσι ήταν. Δεν ήταν καλό, θα το ακούσεις και μόνος σου μετά, δεν ήταν καλό. Δεν μπορώ να σου πω κάτι καλό γι’ αυτό που ακούω, συγγνώμη», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Η Λίλα Τριάντη ανέβηκε στη σκηνή του πρώτου live και η εμφάνιση της ήταν αρκετά σέξι. Η νεαρή καλλονή τραγούδησε το «Ain't Your Mama» της Jennifer Lopez και μας έκανε να λικνιστούμε στο ρυθμό της. 

 

Με το τραγούδι «Love yourself» του Justin Bieber, έκανε την εμφάνισή του ο Γιάννης Τεργιάκης από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα. 

Μπορεί ο Γιάννη Γρόσης να ανήκει στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ωστόσο μετά την ερμηνεία του με το τραγούδι «Πού να εξηγώ» του Αντώνη Βαρδή, δέχτηκε επαγγελματική πρόταση από τον Γιώργο Θεοφάνους. Μία κίνηση που δεν έχει γίνει ποτέ ξανά σε μουσικό talent show. 

Μία ακόμη όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η παρουσιάστρια ερμήνευσε acapella την επιτυχία της «Ό, τι ονειρευόμουν», ενώ παράλληλα τη συνόδευσαν οι διαγωνιζόμενοι από το backstage, αλλά και το κοινό που παρευρέθηκε στο πλατό του μουσικού show. 

«Τα Σμυρνεϊκα τραγούδια» ερμήνευσε ο Νεκτάριος Ρηγας, ο οποίος κατάφερε να συγκινήσει την κριτική επιτροπή και ειδικά τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. «Αποκλείεται. Δεν το πιστεύω. Θα μας τρελάνεις. Πολύ μου αρέσει που έχεις κι αυτή την πλευρά. Γιατί μας την κρύβεις;» αναρωτήθηκε η Δέσποινα Βανδή με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να απαντάει: «Έχω ένα πρόβλημα με αυτό το τραγούδι. Όταν το ακούω κλαίω». 

 

Το συγκρότημα «Daf» από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους, ο Γιώργος Παπαναστασίου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, η Βίκυ Μαριώλου από την ομάδα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και ο Νεκτάριος Ρήγας από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου αποχώρησαν στο πρώτο Live του «X Factor». 

Δέσποινα ΒανδήX FactorOpen TV