Τηλεόραση|21.10.2019 12:24

Έλενα Παπαρίζου: To τσιφτετέλι που χόρεψε στο Voice και ενθουσίασε το κοινό (vid)

Newsroom

Αγόρια και κορίτσια που αγαπούν το τραγούδι εμφανίζονται στη σκηνή του «The Voice» έτοιμα να ενθουσιάσουν με τις φωνές τους, να συγκινήσουν και να κάνουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν την καρέκλα τους και να φωνάξουν «Σε θέλω!».

Η εμφάνιση της Μαρίνας Δρεσίου με το κομμάτι «Still Loving You» των Scorpions στο 8o Blind Audition της Κυριακής 20/10 «άναψε» τα αίματα στους τέσσερις coaches, με τον Σάκη Ρουβά να προκαλεί την Έλενα Παπαρίζου να χορέψει τσιφτετέλι για να τη διεκδικήσει. «Πες, Έλενα, θα χορέψεις τσιφτετέλι;» ρώτησε ο Σάκης Ρουβάς για να συνεχίσει λέγοντας «αν η Έλενα χορέψει τσιφτετέλι, εγώ, λέω να πας με την Έλενα. Αν χορέψει τσιφτετέλι η Παπαρίζου, που δεν την έχω δει ποτέ να χορεύει τσιφτετέλι».

Αρχικά η Έλενα Παπαρίζου αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει πολλά χρόνια να χορέψει τσιφτετέλι και ότι σίγουρα δεν θα το κάνει στην τηλεόραση. Τελικά, όμως, με την παρακίνηση όλων στο στούντιο, η τραγουδίστρια σηκώθηκε και χόρεψε. «Όταν χορεύω τσιφτετέλι, χορεύω πολύ συγκεκριμένα» ανέφερε η Έλενα για να συνεχίσει, λίγο πριν ανέβει, συμπληρώνοντας: «Συνήθως τα πέρσικα. Δεν θα χορέψω… Μαέστρο, μην παίξεις… Δεν θα χορέψω στην τηλεόραση τσιφτετέλι!». Τελικά χόρεψε και κέρδισε το χειροκρότημα για τον αυθορμητισμό και την άνεσή της.

T

The VoiceτσιφτετέλιΈλενα Παπαρίζου