Τηλεόραση|27.10.2019 14:54

Άγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Ασηµίνα διαλύει τον αρραβώνα µε τον Νικηφόρο

Αλέξης Μίχας

Μεγάλες ανατροπές περιµένουν τους τηλεθεατές των «Άγριων µελισσών» στα επόµενα επεισόδια.

Η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάµπρο µακριά της, αλλά µάταια

Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει µπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ο ∆ούκας, µε σύµµαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασηµίνα θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου µε τη µητέρα του. Η Μυρσίνη, συντετριµµένη, πέφτει στο κρεβάτι, µην µπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» ακόµα έναν γιο. Η Ασηµίνα έπειτα από αυτό αποκαλύπτει στις αδελφές της τους φόβους της για τον επικείµενο γάµο µε τον Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει µια απόφαση, όταν µια οµάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους µε άγριες διαθέσεις. Ο εκφοβισµός που δέχεται η Ελένη από τα τσιράκια του ∆ούκα για να πουλήσει τα χωράφια της είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασηµίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες.

Ο Λάµπρος, καταρρακωµένος, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του

Ο Νικηφόρος προσπαθεί µε κάθε τρόπο να της αλλάξει γνώµη. Παράλληλα, το σχέδιο του Κυπραίου φαίνεται να παίρνει τον δρόµο του µε επιτυχία, καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάµπρο από δάσκαλο είναι ορατός. Ο Κωνσταντής συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Βιολέτα, µε τελικό του στόχο, όµως, να την εκδικηθεί. Την ίδια ώρα ο Νέστορας συγκρούεται µε τον ∆ούκα για το θέµα της Ελένης, ενώ η Μυρσίνη χρησιµοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασηµίνα. Ο Λάµπρος, καταρρακωµένος από τις απανωτές δυσκολίες που περνάει, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, µε σκοτεινές προθέσεις.

Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου µοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης έπειτα από καιρό, µέσα στις τόσες δύσκολες στιγµές που περνάει. Η Ασηµίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της µετά τον χωρισµό της µε τον Νικηφόρο, ο οποίος, έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάµπρο πως η Ασηµίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους και αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του.

Ο ∆ούκας µε τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα

Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράµµα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο και όταν εκείνος το διαβάζει, τον περιµένει ακόµη µία άσχηµη έκπληξη. Και ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασηµίνα για να τα κάνει ό,τι θέλει, µια συνάντηση ανάµεσα στον ∆ούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί µοιραία. Ενα κοµµάτι από το παρελθόν φωτίζεται, και µαζί του τα µυστικά που κρατούσαν καλά κρυµµένα µέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο ∆ούκας. Ο ∆ούκας µε τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα, αλλά ο απρόσµενος τραυµατισµός του ∆ούκα θα ανατρέψει την κατάσταση. Ο Κυπραίος συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη µε σκοπό να την ελέγχει. Η Ελένη συναντά έναν Λάµπρο αποφασισµένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγµή η Ασηµίνα έχει µια αναπάντεχη συνάντηση

Άγριες μέλισσεςΜαρία Κίτσου