«Άγριες Μέλισσες»: Το ethnos.gr μπήκε στα γυρίσματα της σειράς (pics+vids)
Μετά την περιήγηση στα εσωτερικά πλατό, μιλήσαμε με τους συντελεστές της σειράς και παρακολουθήσαμε γυρίσματα του σίριαλ εποχής του ΑΝΤ1🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Είναι από τις σειρές που ξεχώρισαν φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Οι «Αγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 αγαπήθηκαν αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό.
Με ξεναγό τη διεύθυνση επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 οι συντάκτες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο «τηλεοπτικό χωριό» που στήθηκε στα Σπάτα, να επισκεφθούν όλα τα εσωτερικά πλατό της σειράς, να μιλήσουν με τους συντελεστές των «Αγριων Μελισσών» και να παρακολούθησαν γυρίσματα του σίριαλ εποχής του ΑΝΤ1.
Παρόντες φυσικά ο παραγωγός της σειράς Γιάννης Καραγιάννης, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος και σχεδόν σύσσωμο το πρωταγωνιστικό καστ.
Αμέσως μετά η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1, Αννα Βλαβιανού, είχε ετοιμάσει στους κήπους του στούντιο Kappa στα Σπάτα ένα γεύμα απόλυτα ταιριαστό με το πνεύμα της σειράς και τη φιλοσοφία της εποχής.
Κρασί, τσίπουρο, ελιές, καπνιστά ψάρια, κεφτεδάκια, γεμιστές πιπεριές και αρκετά ακόμη εδέσματα με «άρωμα Ελλάδας».
Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



