Τηλεόραση|29.10.2019 20:11

Η Ελένη Τσολάκη φιλήθηκε on air στο στόμα με την Κατερίνα Γκαγκάκη (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Τρίτης (29/10), ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του σχολίασε το πολυσυζητημένο φιλί της Τζένιφερ Άνιστον με την Έλεν Ντε Τζένερις. Η διάσημη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «The Morning Show» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Έλεν ΝτεTζένερις και έδειξε έμπρακτα την αγάπη της στην καλή της φίλη με ένα φιλί στο στόμα.

«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα» σχολίασε η Ελένη Τσολάκη. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ανέφερε: «Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν. Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;».

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Γκαγκάκη θέλησαν να αντιγράψουν το φιλί που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της αμερικάνικης τηλεόρασης, σηκώθηκαν όρθιες και φιλήθηκαν on air στο στόμα. 

Κατερίνα ΓκαγκάκηΕλένη Τσολάκη