Τηλεόραση|01.11.2019 10:11

X Factor 3o Live: Η αποχώρηση και η συγκίνηση του Θεοφάνους για τον Γιάννη Σπανό (vid)

Newsroom

Η μάχη στη μουσική αρένα του X FACTOR συνεχίστηκε στο 3ο Live, με τον ανταγωνισμό και την αγωνία να κορυφώνονται. Οι τέσσερις εκρηκτικοί μέντορες, ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους, σχεδιάζουν τα επόμενα θεαματικά performances των παικτών τους, έτσι ώστε να αναδείξουν τα «δυνατά χαρτιά» των διαγωνιζόμενων της ομάδας τους, με στόχο να συνεχίσουν αλώβητοι στο επόμενο live show, «χτίζοντας» τους φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό. Οι τηλεθεατές είναι αυτοί που με την ψήφο τους (εντελώς δωρεάν μέσα από το app του OPEN TV) αποφασίζουν σε κάθε live ποιοι παίκτες θα παραμείνουν στο X FACTOR.

Η παρουσιάστρια Δέσποινα Βανδή καλησπέρισε κοινό και τηλεθεατές του Open λέγοντας ότι το 3ο live show του μουσικού διαγωνισμού του Open Beyond είναι γεγονός. Ήταν μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της παρουσιάστριας που έλαμπε στο εντυπωσιακό φόρεμα, MiRo, με styling Έλενας Βαζούρα και μαλλιά από Βασίλη Μπουλούμπαση.  

X Factor: Τα συγκινητικά λόγια του Γιώργου Θεοφάνους για τον ξαφνικό θάνατο του συνθέτη Γιάννη Σπανού 

Η ατμόσφαιρα του τάλεντ σόου επισκιάστηκε από την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Γιάννη Σπανού και ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε συγκινημένος για τον συνθέτη και τη σχέση του μαζί του: «Ο Γιάννης Σπανός ήταν πάντα μια μεγάλη αγκαλιά για όλους μας και ειδικά για εμάς τους συναδέλφους του. Για μένα ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που ενορχήστρωσα τραγούδια του, τα έπαιξα στο πιάνο. Είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι και θα παρακαλούσα το κανάλι και την παραγωγή - εγώ αναλαμβάνω προσωπικά - να ετοιμάσουμε ένα αφιέρωμα. Εδώ πάνω με τα παιδιά μας δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο» είπε ο Θεοφάνους.

 

Η ερμηνεία του Γιάννη Γρόση που καθήλωσε το κοινό

Με το τραγούδι «Πού να ’σαι» έκανε την εμφάνισή του στο τρίτο live του X Factor ο Γιάννης Γρόσης από την ομάδα των αγοριών 16-24 με μέντορα τον Χρήστο Μάστορα.

O Χρήστος Μάστορας, χαριτολογώντας είπε πως με το τραγούδι του Αντώνη Ρέμου έχει βάλει στόχο να συγκινήσει συγκεκριμένα τον Θεοφάνους, μιας και είναι σε μουσική και στίχους του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη και κριτή του X Factor. Ο Γιάννης ερμήνευσε άρτια το κομμάτι και κέρδισε τα πιο όμορφα σχόλια από τους μέντορες και ειδικά από τον Γιώργο Θεοφάνους ο οποίος δεν είχε λόγια για το μεγάλο ταλέντο του και την τεράστια φωνή του. Ο Γιάννης αντέδρασε όπως πάντα με σεμνότητα.

Δείτε το βίντεο με την ερμηνεία του...

 

X Factor 2019  - Live 3: AC² και Γιάννης Αντζούρης στη διαδικασία αποχώρησης

AC² και Γιάννης Αντζούρης «μονομάχησαν» για την παραμονή τους στο X Factor στο τρίτο live show του talent show. Οι AC² τραγούδησαν το «Say something», σε στίχους και μουσική των Ian Axel, Chad King, Mike Campbell που έχουν ερμηνεύσει οι A great big world και η Christina Aguilera. Ο Γιάννης Αντζούρης τραγούδησε το «Όλα σ’ αγαπάνε» σε στίχους και μουσική των Σπύρου Γιατρά και Αλέκου Χρυσοβέργη, που έχει ερμηνεύσει ο Σταμάτης Γονίδης.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του κοινού, αποχώρησε ο Γιάννης Αντζούρης από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου. Η coach τού είπε «Είσαι ένα καταπληκτικό πλάσμα, ο δρόμος μπροστά σου είναι μεγάλος». Δείτε το βίντεο της αποχώρησης:

 

X FactorΓιάννης ΓρόσηςΔέσποινα ΒανδήΧρήστος Μάστορας