Τηλεόραση|01.11.2019 16:46

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το My Style Rocks και τα χρήματα από την τηλεόραση (vid)

Newsroom

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα παρουσιάσει το φετινό «My Style Rocks» και αποκλειστικά στην εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε!», αποκαλύπτεται το πρότζεκτ που θα αναλάβει η γνωστή παρουσιάστρια.

H Σπυροπούλου, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θα παρουσιάσει διαγωνισμό ομορφιάς που θα γίνει στην Κρήτη, και όχι το ριάλιτι μόδας. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε και στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes», όπου συναντήθηκε με την Κατερίνα Ζαρίφη σε ένα γήπεδο τένις και έδωσε συνέντευξη για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και την προσωπική της ζωή.

Αναφέρθηκε επίσης στην ενασχόλησή της με τα social media, που είναι για εκείνη μία πηγή εσόδων. Μάλιστα ετοιμάζει μια συνεργασία με κοσμήματα.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία στο My Style Rocks»

Η πρώην παρουσιάστρια του «My Style Rocks» δήλωσε ότι πέρασε πάρα πολύ ωραία σε αυτό το πρότζεκτ, μίλησε για την εμπειρία της από την τηλεόραση και ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει περιουσία από τη δουλειά της στο συγκεκριμένο μέσο.

Απαντώντας στην ερώτηση της Ζαρίφη για ποιον λόγο θα επέλεγε η ίδια τον εαυτό της αν ήταν διευθυντής ενός καναλιού, για να παρουσιάσει μία εκπομπή, εκείνη είπε χαρακτηριστικά: «Ο κάθε άνθρωπος είναι μία προσωπικότητα. Δηλαδή θα σκεφτόμουν πού απευθύνεται το κόνσεπτ της εκπομπής. Εγώ αισθάνομαι ότι τα έκανα όλα αντίστροφα. Δεν είναι ότι τώρα τα ξέρω όλα, αλλά είμαι πολύ καλύτερα, σε πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου - και τώρα που τα ξέρω κάθομαι σπίτι μου». 

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή και για τα χαρακτηριστικά που της αρέσουν σε έναν άνδρα, η Σπυροπούλου είπε: «Όλοι οι άνθρωποι θέλουμε μία καλή συμπεριφορά. Αυτό σημαίνει να νοιάζομαι τον άλλον, να τον σκέφτομαι, γιατί όλοι μας έχουμε τους προβληματισμούς μας, τις ανησυχίες μας, τις καλές μας μέρες». Τέλος, είπε ότι πολλά από τα πράγματα που είχε ευχηθεί για τον εαυτό της έχουν πραγματοποιηθεί. 

Μεσημέρι #YESMy Style RocksΚωνσταντίνα ΣπυροπούλουΚατερίνα Ζαρίφη