Τηλεόραση|03.11.2019 17:33
Κατερίνα Δαλάκα: «Το Survivor All Star θα γίνει τον Σεπτέμβριο» (vid)
NewsroomΤο τελευταίο διάστημα, έχουν ακουστεί διάφορες φήμες που θέλουν το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ έχουν βάλει μπροστά και επεξεργάζονται το πλάνο για τη δημιουργία του «Survivor All Star», στο οποίο θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι παίκτες από τους τρεις κύκλους του ελληνικού «Survivor».
Την επιβεβαίωση της είδησης έδωσε η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» του Open TV, το πρωί της Κυριακής (3/11). «Απ’ ότι ξέρω, θα γίνει του χρόνου τον Σεπτέμβριο. Το ξέρω αυτό. Δεν μου έχει γίνει πρόταση, αλλά το γνωρίζω» είπε η πρωταθλήτρια του στίβου και άφησε άφωνους όλους στο πλατό.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
- Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
- Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
- Από το Θιβέτ στον Πυρσό Γρεβενών: Ο αθλητικογράφος με τη μεγαλύτερη συλλογή κασκόλ προβλέπει την ομάδα έκπληξη του Μουντιάλ