Τηλεόραση|04.11.2019 10:37

Στέλιος Ρόκκος: Εμφανίστηκε ως «διαγωνιζόμενος» στο The Voice - Ποια καρέκλα γύρισε

Newsroom

Κοινό και coaches δεν περίμεναν ότι στο στούντιο του «The Voice» θα εμφανιστεί για να «διαγωνιστεί» ο Στέλιος Ρόκκος. Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, αντί για έναν οποιοδήποτε διαγωνιζόμενο ανέβηκε στη σκηνή ο γνωστός τραγουδιστής και ξεκίνησε να ερμηνεύει το δικό του κομμάτι «Έμεινα εδώ». Πριν προλάβει να τελειώσει την πρώτη φράση, η Έλενα Παπαρίζου τον αναγνώρισε και πάτησε το κουμπί για να γυρίσει ενθουσιασμένη την καρέκλα της. 

Η Έλενα άρχισε να φωνάζει «σ' αγαπώ» και σε λίγα δευτερόλεπτα γύρισαν τις καρέκλες τους και οι υπόλοιποι τρεις coaches του «The Voice» καλωσορίζοντας τον Στέλιο Ρόκκο με χαρά. Η Έλενα Παπαρίζου είπε ότι αμέσως αναγνώρισε τον Ρόκκο και ότι είναι θαυμάστριά του. Και πρόσθεσε: «Έλεγα πάντα πόσο σημαντικό είναι η φωνή να έχει hit. Με το που ξεκίνησε λέω "αυτός είναι ο Στέλιος Ρόκκος ρε". Ήξερα ότι είσαι εσύ, κατάλαβες γιατί έχεις φωνάρα ρε Στέλιο. Χαίρομαι πάρα πολύ που φέτος θα συνεργαστούμε» είπε η Παπαρίζου.

Ο Στέλιος Ρόκκος γελώντας εξήγησε ότι καθόταν με τη σύζυγό του Ελένη στο σπίτι τους και σκέφτηκαν να πάνε στα στούντιο που γίνονται τα γυρίσματα για να κάνουν πλάκα στους συναδέλφους τραγουδιστές. «Θέλαμε να κάνουμε μια πλάκα, να τη γράψουμε στα κινητά μας. Τώρα, όμως καταλαβαίνω ότι αυτό το γράφουν κανονικά οι κάμερες», είπε. Ο Σάκης Ρουβάς - που θα έπρεπε ίσως να είχε καταλάβει με τη μία τη φωνή του «παρτενέρ» του - προσπαθώντας να δικαιολογηθεί για το γεγονός ότι άργησε να γυρίσει την καρέκλα του είπε πως η φωνή ήταν Στέλιος Ρόκκος, αλλά είχαν μιλήσει μόλις πριν λίγο και του είχε πει πώς ήταν σπίτι και το θεωρούσε αδύνατο ότι θα είχε προλάβει να έρθει. 

T
Σάκης ΡουβάςΈλενα ΠαπαρίζουThe VoiceΣτέλιος Ρόκκος