Τηλεόραση|04.11.2019 16:45

Τάνια Τρύπη: «Με σταματούν στο δρόμο και μου λένε για το Κόκκινο Ποτάμι» (vid)

Newsroom

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα του OPEN και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε η Τάνια Τρύπη το μεσημέρι της Κυριακής για τη συμμετοχή της στη σειρά του OPEN «To Κόκκινο Ποτάμι», την οποία το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε από το πρώτο επεισόδιο.

«Βασίζεται σε ένα εξαιρετικό βιβλίο, είναι ένα εξαιρετικό σενάριο. Το OPEN την υποστήριξε και την αγκάλιασε. Ο κόσμος με σταματά στο δρόμο και μου μιλά για το Κόκκινο Ποτάμι, είχαν ανάγκη από μια τέτοια σειρά», δήλωσε η ηθοποιός που ξεκίνησε τη θεατρική της καριέρα σε ηλικία μόλις 12 ετών.

Μιλώντας στο Έλα Χαμογέλα διηγήθηκε το πώς βρέθηκε στην πρώτη της οντισιόν με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, μίλησε για τις δύο της κόρες που μεγάλωσαν μέσα στο θέατρο και ασχολούνται με τον χώρο, αλλά και για τον πρώην σύζυγό της, Κωνσταντίνο Καζάκο, με τον οποίο φέτος συμπρωταγωνιστούν στο Κόκκινο Ποτάμι και υποδύονται το ζεύγος Νικολαϊδη, γονείς της βασικής ηρωίδας της σειράς, της Ιφιγένειας.

«Είναι ένας άνθρωπος τον οποίο υπεραγαπώ και είμαι περήφανη για εκείνον και ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη», δήλωσε για τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

Δείτε τη συνέντευξη:

Τάνια ΤρύπηOpen TVΚόκκινο ποτάμιΈλα χαμογέλα