Τηλεόραση|11.11.2019 13:27

Κόκκινο Ποτάμι: Στην κορυφή της τηλεθέασης - Ρίγη συγκίνησης στο Twitter

Newsroom

Το «Κόκκινο ποτάμι», η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη που συνεχίζει τη σταθερή επιτυχημένη της πορεία στο Open, ενθουσίασε και την Κυριακή 10/11 το τηλεοπτικό κοινό. «The Voice» και «Κόκκινο Ποτάμι» βρέθηκαν κοντά στα νούμερα τηλεθέασης με τη σειρά του Open να βρίσκεται στην πρώτη θέση κατά τη διάρκεια προβολής της 21.00-22.00. Συνολικά, στο δυναμικό κοινό το «The Voice» συγκέντρωσε 26,8%, ενώ το «Κόκκινο Ποτάμι», με 22,9%. Στο γενικό σύνολο η ιστορική σειρά του Open έφτασε στο 22,2%, με το «The Final Four» στο 12,5%.

Το Twitter σχολιάζει το Κόκκινο Ποτάμι: «Σήμερα οι Αρμένιοι, αύριο εμείς»

Στο επεισόδιο της Κυριακής 10/11 το γράμμα του Μίλτου βρήκε την Ιφιγένεια να αγωνιά για το μέλλον της σχέσης τους. Η απόσταση ανάμεσά τους έχει φέρει αβεβαιότητα. Η απάντησή της στο γράμμα του θα φτάσει με καθυστέρηση στο Παρίσι. Ο Μπαζίλ Ζαχάρωφ έχει ήδη αναθέσει στον Μίλτο μια αποστολή στην Ρωσία. Στην Πετρούπολη, ο γοητευτικός και ευφυής Μίλτος κερδίζει τη συμπάθεια του υπουργού που είναι υπεύθυνος για τους εξοπλισμούς, αλλά και της νεαρής όμορφης κόρης του, που τον πολιορκεί στενά.

Στον πειρασμό να ενδώσει, ο Μίλτος έχει να σκεφτεί, εκτός απ’ την καριέρα του, και τις τύχες των δυο οικογενειών - της δικής του αλλά και της Ιφιγένειας - που συνεχίζουν να τον περιμένουν πίσω στην πατρίδα, με την πολιτική ένταση και τις συγκρούσεις να κλιμακώνονται. 20.000 Αρμένιοι αφανίζονται. Το «Κόκκινο Ποτάμι» έχει αρχίσει να κυλά και δεν αφήνει τίποτα ίδιο στο πέρασμά του.

Οι χρήστες του Twitter στο hashtag #kokkinopotami σχολίασαν για άλλη μια φορά τα μηνύματα που προβάλλει η ποιοτική σειρά το «Κόκκινο Ποτάμι», ενώ σε πολλούς τηλεθεατές έλειψε από το επεισόδιο ο Θέμης (Αργύρης Πανταζάρας). Η φράση που σχολιάστηκε περισσότερο ήταν «Σήμερα οι Αρμένιοι, αύριο εμείς». Δείτε κάποια χαρακτηριστικά posts: 

T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
T
τηλεθέασηOpen TVΚόκκινο ποτάμι