Τηλεόραση|14.11.2019 16:31

Αντώνης Κανάκης: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά

Newsroom

Ο Αντώνης Κανάκης κρατάει πάντα πολύ χαμηλούς τόνους στα θέματα που αφορούν στην οικογενειακή του ζωή. Ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» και της εκπομπής «Βινύλιο» έγινε για δεύτερη φορά πατέρας.

Ο Κανάκης και η σύντροφός του Επιστήμη Μπόνου απέκτησαν πριν από τρία χρόνια το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι και τώρα υποδέχτηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα αγοράκι. 

O παρουσιαστής είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και του αρέσει να περνά χρόνο με την κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντώνης Κανάκης θα δώσει στο γιο του το όνομα του πατέρα του, Γιάννης.

Η επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και του «Βινυλίου» αναμένεται από Ιανουάριο και µετά. Ο Αντώνης Κανάκης θα επικεντρωθεί στις οικογενειακές υποχρεώσεις του, ενώ δεν υπάρχει και ισχυρή «πίεση» στο συµβόλαιό του µε τον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε ακόμα: Ράδιο Αρβύλα: Η πρώτη αντίδραση για το πρόστιμο των 100.000 ευρώ

Συγκεκριµένα, το κανάλι του Φαλήρου έχει σύµβαση µε την εταιρεία παραγωγής του παρουσιαστή Tony Productions, η οποία προβλέπει πως η εταιρεία αµείβεται για κάθε επεισόδιο της εκποµπής. ∆ηλαδή, όσο οι δύο εκποµπές δεν «βγαίνουν» στον «αέρα», δεν υπάρχει οικονοµική υποχρέωση του σταθµού προς την εταιρεία παραγωγής. 

Αντώνης ΚανάκηςΡάδιο Αρβύλα