Τηλεόραση|19.12.2019 19:07

Έκπληξη με… Master Chef στον τελικό του GNTM - Τι ώρα θα ξέρουμε τη νικήτρια

Αλέξης Μίχας

Στις 21.00 ξεκινά ο τελικός του «GNTM» με τις τρεις φιναλίστ να διεκδικούν τον τίτλο 50.000 ευρώ, ένα μονοετές συμβόλαιο με γνωστή εταιρία καλλυντικών, ένα συμβόλαιο με το Πρακτορείο Μοντέλων Place Μodels στο Αμβούργο, και ένα εξώφυλλο και editorial μόδας σε γνωστό περιοδικό μόδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν πριν από λίγη ώρα στο ethnos.gr, το live θα ξεκινήσει μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στις 00.30 και λίγα λεπτά αργότερα θα ανοίξουν οι γραμμές της ψηφοφορίας του κοινού η οποία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 40 λεπτά. Το νέο Greece’s Next Top Model, Άννα – Μαρία Ηλιάδου, Κέισι Μίζιου ή Κάτια Ταραμπανκό, θα το γνωρίζουμε κατά τις 1.30 το πρωί.

Στον τελικό του GNTM 2 έρχεται μια ακόμη έκπληξη. Κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλλείματος θα βγει στον «αέρα» το πρώτο μίνι τρέιλερ – teaser του νέου «Master Chef» που θα ξεκινήσει στη συχνότητα του STAR τον Ιανουάριο, με την τριάδα των κριτών να παραμένει η ίδια: Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης.

Είναι δοκιμασμένη τακτική από τα κανάλια τα τελευταία χρόνια: στους τελικούς και τα φινάλε μεγάλων τηλεοπτικών τους προγραμμάτων να προαναγγέλλουν τα καινούρια που έρχονται.

MasterChef 2020τελικός GNTM