Τηλεόραση|10.01.2020 15:56

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το «My Style Rocks»: Ποια η σχέση Κουδουνάρη με Γαβαλά (vid)

Newsroom

Ενα από τα προγράμματα που ξεχώρισαν τις δύο περασμένες σεζόν στο ΣΚΑΪ ήταν το «My Style Rocks». Το ριάλιτι μόδας, αν και αρχικά είχε νούμερα απογοητευτικά, έπειτα πήγε καλύτερα, αφού οι καβγάδες μεταξύ των κοριτσιών έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα social media, με αποτέλεσμα η τηλεθέαση να εκτοξευθεί και η εκπομπή να πάρει το «πράσινο φως» και για τρίτο κύκλο.

Διαβάστε περισσότερα: Κατερίνα Στικούδη: Δεν µε αγχώνει η σύγκριση µε Αραβανή και Σπυροπούλου

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η Κατερίνα Στικούδη μετρά αντίστροφα μέχρι την πρεμιέρα του «My Style Rocks», που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου. Στην κριτική επιτροπή θα βρίσκονται ο Λάκης Γαβαλάς, ο Στέλιος Κουδουνάρης και η Ελενα Χριστοπούλου, ενώ ενδιαφέρον προκαλούν οι δώδεκα συμμετοχές, μεταξύ αυτών η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η αδελφή της Ειρήνης Καζαριάνη κολλητή φίλη και συνεταίρος της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη, και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη. 

Η Κάλια Ελευθερίου από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε στα γυρίσματα και μετέφερε όλο το παρασκήνιο της πρεμιέρας. Εντύπωση της έκανε ότι ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν περισσότερο αυστηρός με τις παίκτριες σε σχέση με τους υπόλοιπους δύο κριτές, αλλά και οι ατάκες του Λάκη Γαβαλά. 

Κατερίνα ΣτικούδηΣΚΑΪMy Style RocksΛάκης ΓαβαλάςΣτέλιος Κουδουνάρης