Τηλεόραση|18.01.2020 12:54

To «Καφέ της Χαράς» κατατρόπωσε το «My style Rocks» - Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Αλέξης Μίχας

Η βραδινή πρεμιέρα του «My Style Rocks» με το «Gala» στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης της Nielsen την ώρα που απέναντι στον ΑΝΤ1 έπαιζε το τρίτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» καθώς οι τηλεθεατές προτίμησαν ξεκάθαρα το τρίτο επεισόδιο του σίκουελ της κωμωδίας του ANT1. Συγκεκριμένα στη ζώνη στη μάχη της τηλεθέασης το «Καφέ της Χαράς» σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 31,9% στο γενικό σύνολο και 33,3%  στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Η τηλεθέαση του «Gala» του ριάλιτι μόδας ήταν 14,3% στο σύνολο και 12,2% στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Ο Περίανδρος παθαίνει έμφραγμα!

Στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, όταν ο Περίανδρος ανακαλύπτει ότι ο Μάνος αποφάσισε να παραχωρήσει το οικογενειακό πέτρινο πατητήρι που έχει κληρονομήσει από την γιαγιά του για να στεγαστεί το καινούργιο Καφέ της Χαράς, παθαίνει έμφραγμα. Όλοι οι χωριανοί διατηρούν την κρυφή ελπίδα ότι θα τους συμπεριλάβει στη διαθήκη του.

Παράλληλα, ο Φατσέας, εκμεταλλευόμενος τη θέση της πρώην συζύγου του που τώρα έχει γίνει δήμαρχος, παίρνει μίζες από τους χωριανούς για να τους κάνει ρουσφέτια! Η Χαρά, όταν ακούει ότι ο Περίανδρος χαροπαλεύει, έρχεται αντιμέτωπη με τα αισθήματα της.

Καφέ της ΧαράςMy Style Rocks