Τηλεόραση|20.01.2020 16:16

My Style Rocks Gala: Η αποχώρηση, ο Νίκος Μουτσινάς και το βαθύ ντεκολτέ της Στικούδη

Newsroom

Το βράδυ της Παρασκευής (17/1), πραγματοποιήθηκε το πρώτο Gala του φετινού «Μy Style Rocks» με καλεσμένο τον Νίκο ΜουτσινάΣύμφωνα με το concept, οι διαγωνιζόμενες έπρεπε να εμπνευστούν από το μυθιστόρημα «The Great Gatsby» και να μεταφέρουν κοινό και κριτική επιτροπή στη δεκαετία του '20, την εποχή της τζαζ, της τέχνης και της υπερβολής. Ατμοσφαιρικό σκηνικό, εμφανίσεις εποχής με άποψη προσπάθησαν να εντυπωσιάσουν κοινό και επιτροπή.

Στο τέλος της βραδιάς, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Κιάρα Μαρκέζη και η Βασιλική Σουλάνη βρέθηκαν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογικής κατάταξης. Οι παίκτριες του show προτίμησαν να σώσουν την Ευρυδίκη με τους κριτές να καλούνται να ψηφίσουν μεταξύ των δύο υποψηφίων για αποχώρηση. Τελικά, αποχώρησε η Βασιλική Σουλάνη, ενώ νικήτρια της εβδομάδας αναδείχθηκε Αμίν Χακίμ

Η Κατερίνα Στικούδη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το σέξι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει. Το βαθύ ντεκολτέ τόνισε το μπούστο της παρουσιάστριας, ενώ το μίνι μήκος του αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της.

To «Καφέ της Χαράς» κατατρόπωσε το «My Style Rocks»

Η βραδινή πρεμιέρα του «My Style Rocks» με το «Gala» στον ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν συγκίνησε τους τηλεθεατές σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης της Nielsen την ώρα που απέναντι στον ΑΝΤ1 έπαιζε το τρίτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» καθώς οι τηλεθεατές προτίμησαν ξεκάθαρα το τρίτο επεισόδιο του σίκουελ της κωμωδίας του ANT1.

Συγκεκριμένα στη ζώνη στη μάχη της τηλεθέασης το «Καφέ της Χαράς» σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 31,9% στο γενικό σύνολο και 33,3%  στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Η τηλεθέαση του «Gala» του ριάλιτι μόδας ήταν 14,3% στο σύνολο και 12,2% στο δυναμικό κοινό 18 – 54.

Νίκος ΜουτσινάςMy Style RocksΚατερίνα Στικούδη