Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Μια βραδιά αφιερωμένη στη Γιώτα Νέγκα
NewsroomΣτη Γιώτα Νέγκα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Πολυαγαπημένα τραγούδια, σπουδαίες ερμηνείες, ιδιαίτερες μελωδικές συνεργασίες μας χαρίζει η Γιώτα Νέγκα: με τον Γιάννη Κότσιρα, σε ένα μικρό αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, τον συνθέτη Παναγιώτη Καλατζόπουλο, την Φωτεινή Βελεσιώτου και από τη νεότερη γενιά με τους: Νίκο Μερτζάνο, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρή Βουτσικάκη, Ίαν Στρατή, Δήμητρα Σελεμίδου και Σάκη Καραθανάση.
Την παρέα συμπληρώνουν: ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Άλκης Κούρκουλος, η Αθηνά Μαξίμου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πέτρος Λαγούτης, η Ματίνα Νικολάου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Βραχνός και η Κορίνα Γεωργίου.
- Τι συμβαίνει στα Στενά του Ορμούζ: Οι 94 ημέρες της απόλυτης παράλυσης και τα επόμενα βήματα
- Οι ανεξάρτητοι «αξιωματική αντιπολίτευση»: Οι νέες ισορροπίες στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
- Νέο κεφαλαίο στο «θρίλερ» με τις εξαφανίσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ: Την βρήκαν νεκρή ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή της
- Ψύχραιμος 48χρονος τσακώθηκε με τη σύζυγο, μπήκε σε εκσκαφέα και γκρέμισε το μισό του σπίτι