Στην υγειά μας, ρε παιδιά: Μια βραδιά αφιερωμένη στη Γιώτα Νέγκα
NewsroomΣτη Γιώτα Νέγκα είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Πολυαγαπημένα τραγούδια, σπουδαίες ερμηνείες, ιδιαίτερες μελωδικές συνεργασίες μας χαρίζει η Γιώτα Νέγκα: με τον Γιάννη Κότσιρα, σε ένα μικρό αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο, τον συνθέτη Παναγιώτη Καλατζόπουλο, την Φωτεινή Βελεσιώτου και από τη νεότερη γενιά με τους: Νίκο Μερτζάνο, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρή Βουτσικάκη, Ίαν Στρατή, Δήμητρα Σελεμίδου και Σάκη Καραθανάση.
Την παρέα συμπληρώνουν: ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Άλκης Κούρκουλος, η Αθηνά Μαξίμου, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πέτρος Λαγούτης, η Ματίνα Νικολάου, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Βραχνός και η Κορίνα Γεωργίου.
- Πόλεμος στο Ιράν: Όλα δείχνουν ότι ο Χαμενεί είναι νεκρός - Πώς φτάσαμε στη σύρραξη και ποια η επόμενη ημέρα
- Συναγερμός στη βάση της Σούδας: «Σφραγίζεται» υπό τον φόβο επίθεσης του Ιράν - Τι λέει η κυβέρνηση
- Εξωγήινος Εμμανουήλ Καραλής: Αδιανόητο άλμα στα 6,17 μ. - Έγραψε ιστορία ξανά
- Σπάνια πορσελάνη από την κινεζική δυναστεία Γιουάν ανακαλύφθηκε σε ναυάγιο στη Σιγκαπούρη