Τηλεόραση|24.01.2020 18:19

Eurovision: Αντιδράσεις από τους υποψήφιους για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Newsroom

Αντιδράσεις προκαλούν οι σημερινές διαρροές που θέλουν την Στεφανία Λυμπερακάκη να αποτελεί ήδη την επιλογή της ΕΡΤ για την φετινή Eurovision, παρότι η τελική ανακοίνωση αναμένεται στις αρχές Φεβρουαρίου.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση γι' αυτό. Δεν έχει υπάρξει άλλωστε και καμία επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ. Εμείς έχουμε καταθέσει την πρότασή μας και από εκεί και πέρα είναι επιλογή της ΕΡΤ» αναφέρει η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes», οι οποίοι έχουν προτείνει την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Το περιβάλλον του συγκροτήματος One αναφέρει: «Δεν γνωρίζουμε κάτι. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από κάποιον γι' αυτό». 

Από την πλευρά της Polismusic, η οποία έχει προτείνει την Kida Ley, o Βίκτωρας Πολυδώρου τονίζει: «Με την ΕΡΤ μιλήσαμε χθες. Δεν είχε βγει καμία απόφαση. Το τραγούδι μας πηγαίνει καλά γιατί είναι ένα εξαιρετικό κομμάτι. Με την ΕΡΤ ότι έχουμε πει, τηρείται κατά γράμμα. Είναι άσχημο να βγαίνει ο κάθε δημοσιογράφος και να προσπαθεί είτε να διαμορφώσει γνώμη για δικούς του λόγους είτε να θέλει να κάνει τον μάντη για κάποια πράγματα, τα οποία είναι σοβαρά». 

Eurovision 2020Στεφανία ΛυμπερακάκηEurovision