Τηλεόραση|12.02.2020 20:10

Ελπίδα Γαδ: Από το «Voice» στο πλευρό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Φωφώ Μπόνιου

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μίλησε στο «TV Έθνος» για τη πρόταση συνεργασίας που δέχθηκε on air από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και δηλώνει χαρούμενη που ο στόχος που είχε θέσει εξ αρχής στο τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ επετεύχθη.

Τη βραδιά του τελικού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη σας πρότεινε να συνεργαστείτε σε μουσική σκηνή της Αθήνας. Περιμένατε αυτή την πρόταση;

Όχι απαραίτητα. Είχαμε έρθει κοντά, δουλεύαμε πάρα πολύ αλλά δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να γίνει αυτό.

Η πρόταση τι περιλαμβάνει;

Είμαι στην Άνοδο live stage κάθε Σάββατο και Κυριακή. Ξεκινήσαμε με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία. 

Τι άνθρωπος είναι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη;

Τη θαύμαζα από πριν. Όταν έμαθα ότι δεν θα είναι ο Κωστής Μαραβέγιας στην επιτροπή, αρχικά απογοητεύθηκα και από την άλλη είπα μακάρι να έμπαινε η Ζουγανέλη. Και τελικά συνέβη. Στην αρχή ήμουν σαν θαυμάστρια και στη συνέχεια σαν μαθητευόμενη. Είναι φοβερή, δοτική, μας πέρασε πολλά πράγματα από την εμπειρία της στη σκηνή. Ασχολήθηκε μαζί μας από το ενδυματολογικό κομμάτι μέχρι την ψυχολογία μας.

Αλήθεια το επίθετο σας έχει ρίζες από τη Σύρο;

Ναι, έχει ρίζες από τη Σύρο, απ’ όπου κατάγομαι. Σπανίως κάποιος Γαδ δεν θα έχει καταγωγή από τη Σύρο. Είναι καθολικό επίθετο, όπως είμαι κι εγώ καθολική. Στα εβραϊκά η μετάφραση του σημαίνει καλότυχος.

Αισθάνεστε δικαιωμένη παρ’ ότι δεν είστε η κερδισμένη του παιχνιδιού;

Ναι, εννοείται, μετά τις κριτικές των coaches και την πρόταση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη νιώθω πολύ δικαιωμένη, ακόμα και αν δεν κέρδισα το έπαθλο.

Νιώθετε νικήτρια;

Εννοείται ότι νιώθω νικήτρια. Πήγα στο παιχνίδι για να μπορέσω ν’ ανοίξουν οι όποιες πόρτες και να μπορέσω να εργαστώ στην Αθήνα. Οπότε ο στόχος επετεύχθη με ή χωρίς αυτοκίνητο.

Νιώθετε καλότυχη;

Εάν σκεφτείτε ότι πέρσι έβλεπα την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στη σκηνή και έλεγα μακάρι να ήμουν μαζί της και φέτος θα είμαι μαζί της, ναι νιώθω τυχερή.

Τι είναι για σας το τραγούδι;

Η ζωή μου, από τότε που με θυμάμαι παίζω μουσική και τραγουδάω. 

Τι ονειρεύεστε;

Θα ήθελα να μπορέσω να βγω σε μουσικές σκηνές, να μπορέσω ν’ αρχίσω τη δική μου πορεία μετά από τόσα χρόνια και ειδικά κοντά στην Ελεωνόρα. Πιστεύω ότι κοντά της θα είναι η αρχή του ονείρου.

The VoiceΕλεωνόρα Ζουγανέλη