Τηλεόραση|25.02.2020 19:16

Masterchef: Δοκιμασία για τέσσερις στην κουζίνα του αποψινού επεισοδίου

Φωφώ Μπόνιου

Η Κατερίνα Λένη, η έχουσα τη χρυσή κάρτα ασυλίας είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, με την επιλογή της να μην παρουσιάσει πιάτο μπροστά στους κριτές στο τεστ Δημιουργικότητας. Μαζί της θα «μαγειρέψουν» σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr τρεις ακόμη υποψήφιοι μάγειρες. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα παλέψουν για να κερδίσουν την παραμονή τους στο «MasterChef 4», μαγειρεύοντας ένα πιάτο αντιγραφής με κοκοράκι.

Για κάποιους θα είναι τα τελευταία λεπτά, που θα μαγειρέψουν για τους τρεις κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία, θα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια, οι γνώσεις και η μαγειρική αντίληψη των κριτών έρχονται για να ξεδιαλύνουν το τοπίο.

Η αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων φέρνει έντονες αντιδράσεις με την επιστροφή των υπόλοιπων στο σπίτι. Τα δάκρυα και οι λέξεις που πληγώνουν όπως και περίεργες συμπεριφορές θα σημαδέψουν το αποψινό επεισόδιο του «Masterchef» που ξεκινά στις 9 το βράδυ στο Star. 

MasterChef 2020MasterChef