Τηλεόραση|27.02.2020 11:47

Κατερίνα Στικούδη: Το σοβαρό ατύχημα του πατέρα της - «Σφίγγω τα δόντια»

Newsroom

Στο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks»  της Τετάρτης (26/2), με αφορμή ένα οικογενειακό πρόβλημα υγείας που εξομολογήθηκε πως βιώνει η παίκτρια Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στικούδη, αποκάλυψε πως ο μπαμπάς της έχει πάθει ένα σοβαρό ατύχημα. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια θέλησε να δώσει κουράγιο στην παίκτρια και είπε στην κάμερα συγκινημένη ότι ο πατέρας της έπαθε κάτι σοβαρό κι εκείνη σφίγγει τα δόντια και συνεχίζει να βρίσκεται στο «My Style Rocks» αν και θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό του.

«Ευρυδίκη μου, δεν ξέρω αν θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αυτό που θα σου πω τώρα… Κι εμένα μου λείπει κάποιος άνθρωπος πάρα πολύ. Κι εγώ θέλω να είμαι κοντά στον μπαμπάκα μου που είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα. Σφίγγω τα δόντια μου, είμαι εδώ, είμαι μαζί σας. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό αλλά είσαι πολύ δυνατή και θα τα καταφέρεις. Εντάξει; Και στη σκηνή βγαίνω και τραγουδάω και όλα τα κάνω. Πάμε να συνεχίσουμε, σ΄ευχαριστούμε πολύ» είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Η παίκτρια έσπευσε να αγκαλιάσει τη Στικούδη και το στιγμιότυπο αναρτήθηκε και από τις δύο στο Instagram.

Πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη φωτογραφήθηκε με ρούχα του μεγάλου Γάλλου σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ και λάτρεψε τη συνεργασία.

T

T

Κατερίνα ΣτικούδηMy Style Rocks