Τηλεόραση|03.03.2020 12:50

Ξέσπασε η Κατερίνα στο MasterChef 4: «Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη»

Newsroom

Η Κατερίνα του «MasterChef 4» έγινε έξω φρενών με σχόλιο του Ηλία Κιαζόλη, ο οποίος μίλησε περιπαικτικά για εκείνη και τον Διονύση. Η Κατερίνα χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας που είχε για να «σώσει» τον Διονύση, ο οποίος έβαλε τα κλάματα από την κίνησή της. Κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητα και ενώ η παίκτρια μιλούσε με τον Σωτήρη Κοντιζά, ο Ηλίας σχολίασε δεικτικά πως υπάρχει έρωτας ανάμεσα στην Κατερίνα και τον Διονύση.

«Της πήρε τα μυαλά ο γέρος, πάει, ερωτεύτηκε! Τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, στο γέρο πήγες; Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας γέρος άνθρωπος; Μια φορά την εβδομάδα, τι να την κάνω;», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι και δεν ήταν ξεκάθαρο αν έκανε πλάκα ή αν το εννοούσε. Η Κατερίνα, πάντως, δεν θεώρησε αυτό το σχόλιο χιουμοριστικό. 

Έξω φρενών η παίκτρια ανέφερε: «Γενικώς, ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα! Οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Ηλιθιότητα! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο».

Κατερίνα ΛένηMasterChefMasterChef 2020