Τηλεόραση|04.03.2020 12:22

Μίλτος Πασχαλίδης: «Εχω τα δύο τελευταία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου» - Πότε κυκλοφορούν

Newsroom

Καλεσμένοι στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν ο γνωστός τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης και ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος. Οι δυο τους έκαναν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και αποκάλυψαν έντονα συναισθήματα και άγνωστες πτυχές της ζωής τους. Μίλησαν από καρδιάς για την φιλία τους, για το πώς γνωρίστηκαν και τι τους δένει, αλλά και για τα κοινά τους σημεία στη μουσική και την τραγουδοποιία.

Διαβάστε ακόμα: Βαγγέλης Γιακουμάκης: Πώς γράφτηκε το τραγούδι του Μάνου Ελευθερίου

Μεταξύ άλλων, ο Μίλτος Πασχαλίδης αναφέρθηκε στον νέο δίσκο που ετοιμάζει και κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα, με στίχους του Μάνου Ελευθερίου, του Άλκη Αλκαίου και του Οδυσσέα Ιωάννου. Όπως είπε, τα εννέα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν οι: Φοίβος Δεληβοριάς και Γιώργος Νταλάρας, αλλά και ο αείμνηστος Θάνος Μικρούτσικος, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από καρκίνο στις 28 Δεκεμβρίου του 2019.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης είπε: «Έχω και τα δύο τελευταία τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου πριν φύγει, το ένα το λέμε ντουέτο. Αυτό είναι λίγο δύσκολο συναισθηματικά, αλλά ο Θάνος θα ήθελε να πηγαίνουμε μπροστά και να γελάμε. Ούτε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ούτε ο Θάνος Μικρούτσικος, θα ήθελαν μεμψιμοιρίες και τέτοια. Τους θυμόμαστε, λέμε τα τραγούδια τους».

Δείτε όλα όσα είπαν: 

Μάνος ΕλευθερίουΠάνος ΒλάχοςΘάνος ΜικρούτσικοςΜίλτος Πασχαλίδης