Τηλεόραση|05.03.2020 15:46

Ελένη Μενεγάκη: Νέες ατάκες με νόημα της παρουσιάστριας για την αποχώρησή της από τον Alpha

Newsroom

Έντονη είναι η φημολογία τον τελευταίο καιρό περί οριστικής απόφασης της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από τον Alpha μετά την λήξη του συμβολαίου της τον Ιούνιο. Μάλιστα, αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η ίδια έχει επιλέξει να μην μπει καν στη διαδικασία διαπραγμάτευσης με το κανάλι στο οποίο έχει τηλεοπτική παρουσία τα τελευταία 15 χρόνια της καριέρας της. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (5/3), την ώρα που μιλούσε για αρώματα και κατά πόσο κάποιος τολμάει να κάνει αλλαγές στη ζωή του, η διάσημη παρουσιάστρια δήλωσε στον αέρα της εκπομπής: «Η αλλαγή μέσα στη καθημερινότητα, δεν φέρνει και κάτι; Ακόμα και αυτοί που δεν είναι στη φιλοσοφία τους, έχετε μια απέναντί σας, να κάνουν αλλαγές. Όταν όμως γίνεται; Αλλάζουν όλα. Είναι σαν να ξεκινάς απ' την αρχή» είπε με όλο νόημα η παρουσιάστρια και χαμογέλασε πονηρά στην κάμερα. 

Στη συνέχεια, μια τηλεθεάτρια πήρε τηλέφωνο για να κερδίσει το δώρο της και η Ελένη Μενεγάκη έτρεξε και έδωσε ένα φιλί στην κάμερα. «Να, τέτοια θέλω, τέτοια θέλω ζωντανά κορίτσια! Καλώς το κοριτσάκι μου! Σμουτς! Γιατί από τηλεόραση φιλιά μπορούμε να δίνουμε. Όπου να ναι κι αυτά μπορεί να τα κόψουμε για λίγο, τι να κάνουμε» είπε. Θυμίζουμε πως η παρουσιάστρια σκοπεύει την επόμενη σεζόν να ξεκουραστεί, να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της και να ταξιδέψει μέχρι την Αμερική για να είναι κοντά στον γιο της, Άγγελο, ο οποίος θα βρεθεί εκεί για σπουδές. 

Εκτός, όμως, από τις σημερινές ατάκες, η Ελένη Μενεγάκη, επίσης, έδειξε δύο φορές διάθεση αποχαιρετισμού. Αρχικά, στην κουζίνα του πλατό, μιλώντας με τον μάγειρα Πέτρο Συρίγο, αλλά και όταν αποχαιρέτησε τους καλεσμένους της Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Κλέλια Ρένεση. «Ο Πέτρος έχει κάνει μία πολύ ωραία πρόταση. Να έρθει μια μέρα σπίτι μου και να μαζευτούμε όλοι. Πρέπει, όμως, να βρω μία μέρα που να βολεύει όλους σας. Ένα Σάββατο -πραγματικά το θέλω πάρα πολύ- να μαζευτούμε όλοι σπίτι μου, να φάμε, να πιούμε, να γλεντήσουμε, να φιληθούμε και μετά ο καθένας στην ευχή του Θεού. Ο καθένας στον δρόμο του» είπε.

Alpha TVΕλένη Μενεγάκη