Τηλεόραση|13.03.2020 12:41

Ελένη Χατζίδου- Ετεοκλής Παύλου: «Στο J2US γίνεται πανζουρλισμός»

Newsroom

Στο TV Εθνος αυτής της Κυριακής, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου εξηγούν πώς αποφάσισαν να πάρουν μέρος στο σόου του Open, μιλούν για τη γνωριμία τους και τον ερχομό του παιδιού τους και αποκαλύπτουν την ημερομηνία του γάμου και της βάπτισης της κόρης τους.

Open: Ενισχύεται το ενημερωτικό πρόγραμμα του σταθμού. Οι πρώτες δηλώσεις του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιώργου Καραμέρου για την νέα τους συνεργασία με την εκπομπή «Open Ελλάδα» στη συχνότητα του Ανοιχτού καναλιού.

«Το κόκκινο ποτάμι»: Ο Αίαντας Μανθόπουλος αποκαλύπτει την άγνωστη σχέση του με τον Μανούσο Μανουσάκη και πως το έπεισε να βάλει σαρίκι στη μεγάλη δραματική ιστορική σειρά του Open. Εξελίξεις: Ο Μίλτος αρχίζει να ψάχνει την Ιφιγένεια.

«Άγριες Μέλισσες»: Η σκληρή απάντηση της Θεοδοσίας στον Λάμπρο για το διαζύγιο, η ολοκλήρωση της σχέσης Κλεομένη – Δημητράκη και ο κίνδυνος να βρεθεί ο Δούκας στη φυλακή.

Εξελίξεις σοκ στα σίριαλ: Φόνος του Νίκου στην «Γυναίκα χωρίς όνομα», απόδραση της Τζουλιάνας από τον απαγωγέα της στις «8 λέξεις», συνάντηση της Άννας με τον Μιχαλάκη στο «Ερωτας μετά» και πρόταση λευκού γάμου της Φαίης στον Δαμιανό στις «8 λέξεις»

Παρασκήνιο Master Chef: Η οργισμένη αντίδραση και διάψευση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή και οι ... εκρήξεις στην κουζίνα του σπιτιού στο ριάλιτι.

Στην ενότητα LIFE μεγάλο αφιέρωμα για ψυχολογική ασπίδα απέναντι στον κοροναϊό και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 15 Μαρτίου 2020.

Ετεοκλής ΠαύλουJust the 2 of usΕλένη ΧατζίδουTV Έθνος