Τηλεόραση|15.03.2020 14:33

Αλλάζει χέρια η πρωτιά τα βράδια του Σαββάτου: Το «J2US» νίκησε το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά»

Newsroom

Με επιτυχία έκανε πρεμιέρα το «Just the 2 of us», το βράδυ του Σαββάτου (14/3). Το εντυπωσιακό talent show επανήλθε στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού. Και τα δεκατέσσερα ζευγάρια εντυπωσίασαν για διαφορετικούς λόγους το καθένα το τηλεοπτικό κοινό ενώ εμφανής ήταν η χημεία μεταξύ των τεσσάρων κριτών της Δέσποινας Βανδή, της Μαρίας Μπακοδήμου, του Σταμάτη Φασουλή και της Βίκυς Σταυροπούλου τόσο μεταξύ τους όσο και με τον παρουσιαστή του «J2US» Νίκο Κοκλώνη.

Αυτό, φυσικά, αποτυπώθηκε και τους δείκτες τηλεθέασης της Nielsen με το «J2US» την ώρα προβολής του να τερματίζει πρώτο στη ζώνη του στο δυναμικό κοινό 18 – 54 με μέσο μερίδιο τηλεθέασης 16,9% και περισσότερες από 5 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Η πρεμιέρα του σόου του Open στο δυναμικό κοινό έφθασε σε τέταρτο μέχρι και 20,6%, σε σύγκριση με την εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» που έκανε 8,1% ή το «Air Force One» που έκανε 6,4%. Υψηλά νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το «J2US» και στο σύνολο του κοινού με 14,9% μέσο μερίδιο τηλεθέασης.

 

Just the 2 of usOpen TVJ2US