Τηλεόραση|10.04.2020 11:37

Αγγελική Νικολούλη: Αγνωστα περιστατικά από τα 25 χρόνια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ»

Newsroom

Στο διπλό TV ΕΘΝΟΣ αυτής της Κυριακής η Αγγελική Νικολούλη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μιλά για όλα: Την 25η χρονιά του «Φως στο Τούνελ», την επαγγελματική της διαδρομή αποκαλύπτοντας άγνωστα περιστατικά, την τηλεόραση στην περίοδο του κορονοϊου, το συμβόλαιό της με τον Alpha και την συγγραφή του νέου της βιβλίου.

«Γυναίκα χωρίς όνομα»: Η Μαρία Γεωργιάδου αποκαλύπτει το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1

Master Chef: Ο Ηλίας Κιαζόλι μιλά για τα λάθη που του στοίχισαν την παραμονή του στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR και λέει τη γνώμη του για τους συμπαίκτες του.

Κανάκης vs Αρναούτογλου: Η κόντρα μεγατόνων των δύο παρουσιαστών και το χρονικό του τέλους στην πολύχρονη φιλία τους.

Elif: Νέες απειλές της Αρζού στον Γιουσούφ

Εξτρα ένθετο LIFE:

Το Θείο Δράμα στη μικρή οθόνη. Όλες οι επικές παραγωγές για την Αγία Γραφή που έρχονται στις οθόνες μας την Μεγάλη Εβδομάδα.

Επίσης οι καλύτερες επιλογές στην ελεύθερη τηλεόραση και στις συνδρομητικές πλατφόρμες για παιδικές σειρές και σειρές. Σπίτι: Φτιάξτε πρωτότυπες Πασχαλινές κατασκευές μαζί με τα παιδιά. Ψυχολογία: Τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε τις κρίσεις πανικού εν μέσω καραντίνας;

Αφιέρωμα μαγειρική: Νηστίσιμες συνταγές για την Μεγάλη Εβδομάδα, πρωτότυπες και παραδοσικές τεχνικές για το βάψιμο των αβγών, δύο γλυκές δημιουργίες από τον pastry chef Χρήστο Βέργαδο και οι προτάσεις του Βασίλη Καλλίδη για το τραπέζι της Λαμπρής.

Όπως κάθε εβδομάδα οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Βίκη Παγιατάκη.

Αντώνης ΚανάκηςTV ΈθνοςΓρηγόρης ΑρναούτογλουMasterChef 2020Αγγελική Νικολούλη