Viral|16.05.2020 00:11

#Justice: Το διαδίκτυο «πλημμυρίζει» με τη φωτογραφία της Τοπαλούδη κι «απαιτεί» δικαιοσύνη

Newsroom

Η πολύκροτη υπόθεση, η δίκη Τοπαλούδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο ρίχνει σήμερα αυλαία με την ετυμηγορία του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου και οι χρήστες του διαδικτύου «απαιτούν» δικαιοσύνη και δικαίωση για την αδικοχαμένη κοπέλα που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον Αλβανό και τον Ροδίτη, κατοίκους του νησιού, στον τόπο που σπούδαζε η Ελένη, στο «σμαραγδένιο νησί».

Η άτυχη φοιτήτρια έχει γίνει σύμβολο και η απόφαση του δικαστηρίου, το οποίο θα αποφανθεί για το ειδεχθές έγκλημα, αναμένεται με μεγάλη αγωνία. Στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (15/5) θα ακουστεί από την Εδρα η ποινή που θα επιβληθεί στους καθ'ομολογία δολοφόνους, την ώρα που η δίκη Τοπαλούδη εκτός από το κοινωνικό της υπόβαθρο έχει αποκτήσει και πολιτικό ύστερα από την... εγκόσμια κατάθεση ψυχής στην αγόρευση της εισαγγελέως.

Η φωτογραφία της Ελένης Τοπαλούδη, έχει υποστεί επεξεργασία κυκλοφορεί και διαμοιράζεται ευρέως από τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων με το facebook, το twitter και το instagram να πλημμυρίζουν με τη φωτογραφία της φοιτήτριας με την «υπογραφή» δικαιοσύνη γραμμένο στην αγγλική (σ.σ.: justice).

δίκη Τοπαλούδηδίκη Τοπαλούδη απόφασηΕλένη Τοπαλούδηφοιτήτρια Ρόδος