Viral|28.08.2020 13:28

Το «δολοφονικό» βλέμμα της Μελάνια Τραμπ στην Ιβάνκα - Καλές σχέσεις μόνο για τα... φλας

Newsroom

Ένα παγωμένο βλέμμα αντάλλαξε η Μελάνια με την Ιβάνκα κατά τη διάρκεια της Εθνικής Συνέλευσης των Ρεπουμπλικανών, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε το χρίσμα του κόμματός του για να διεκδικήσει για δεύτερη φορά την προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου. 

Στο τέλος της ομιλίας της Ιβάνκα Τραμπ, η οποία είναι και σύμβουλος του πατέρα της, ο Αμερικανός Πρόεδρος και η σύζυγός του ανεβαίνουν στην εξέδρα. Η Μελάνια και η Ιβάνκα ανταλλάσσουν ζεστά χαμόγελα, αλλά μόλις η κόρη του Τραμπ απομακρύνεται, η έκφραση στο πρόσωπο της Μελάνια σκοτεινιάζει και της ρίχνει ένα «δολοφονικό» βλέμμα. Το νέο στιγμιότυπο που απαθανάτισαν οι φωτογράφοι φούντωσε τις φήμες για κακές σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών και ήδη κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

T

Την ίδια ώρα, μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και ένα απόσπασμα ενός επερχόμενου βιβλίου με τίτλο «Melania and Me» που γράφτηκε από την πρώην καλύτερη φίλη της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ, αποκαλύπτοντας πως η Πρώτη Κυρία σχεδίασε το «Operation Block Ivanka» για να εμποδίσει ουσιαστικά την Ιβάνκα να εμφανιστεί στις φωτογραφίες της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ. Οι δύο γυναίκες συνεργάστηκαν σχετικά με το πού θα τοποθετηθούν οι κάμερες αλλά και πώς θα έμπαιναν οι καρέκλες για τα μέλη της οικογένειας, προκειμένου να βγουν οι φωτογραφίες που ήθελαν. Στο τέλος, η Ιβάνκα τοποθετήθηκε πίσω από τη Μελάνια, με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί σε κάποιες. «Στο μυαλό μας η Ιβάνκα δεν έπρεπε να γίνει το κέντρο της προσοχής στην ορκωμοσία του πατέρα της» γράφει στο βιβλίο η συγγραφέας. 

Η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ τοποθετήθηκε στη θέση άμισθου συμβούλου της Μελάνια λίγο μετά την επικράτηση του Τραμπ στις εκλογές του 2016 και διαδραμάτισε έναν σημαντικό ρόλο στη μετάβαση της σημερινής Πρώτης Κυρίας από τη Νέα Υόρκη στον Λευκό Οίκο ενώ παράλληλα της παρείχε συμβουλές για την προώθηση της πολιτικής της ατζέντας. 

To βιβλίo «Melania and Me» θα εκδοθεί από τον οίκο Gallery Books την 1η Σεπτεμβρίου

«Στρατηγός Γουίνστον»

Η Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ ή αλλιώς «Στρατηγός Γουίνστον», όπως είναι το παρατσούκλι που της έδωσε η μέντοράς της Άννα Γουίντουρ, είναι από τις πιο γνωστές στο χώρο της μόδας. Η Γουίντουρ είχε προσλάβει την Στέφανι ως υπεύθυνη των δημοσίων σχέσεων στην Vogue το 1998, ανοίγοντάς της έτσι την πόρτα για πολλές ακόμη συνεργασίες στο μέλλον. Σύμφωνα με την Telegraph, η Γουόλκοφ έχει όλους τους σχεδιαστές στην ατζέντα της και γνωρίζει την Μελάνια περισσότερο από μία δεκαετία. Είναι παντρεμένη με τον Ντάβιντ Γουόλκοφ, έχουν μαζί τρία παιδιά και ζουν στο Μανχάταν.

Στέφανι Γουίνστον Γουόλκοφ (Copyright: Ben Hider/Invision/AP)
Ιβάνκα ΤραμπΝτόναλντ ΤραμπΣτέφανι Γουίνστον ΓουόλκοφΜελάνια Τραμπ