Viral|09.11.2020 23:09

Ουράνιο τόξο: Οι ατάκες των παιδιών που έγραψαν Ιστορία

Newsroom

Ατάκες που έχουν γράψει Ιστορία και έχουν προσφέρει στιγμές γέλιου σε μικρούς και μεγάλους έχουν ακουστεί στις αγαπημένες εκπομπές του Χρήστου Δημόπουλου, «Ουράνιο Τόξο» και τα «1000 χρώματα του Χρήστου», οι οποίες μεγάλωσαν - και εξακολουθούν να μεγαλώνουν - γενιές και γενιές παιδιών από τα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

Τη Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 1986, το Τμήμα Παιδικών Εκπομπών της ΕΡΤ ανέθεσε στον ραδιοφωνικό εκφωνητή, τότε, Χρήστο Δημόπουλο, την παρουσίαση μιας παιδικής εκπομπής στην ΕΡΤ1 με το θρυλικό πλέον όνομα «Ουράνιο Τόξο». Η εκπομπή σταμάτησε να προβάλλεται το 1989 και επανήλθε στον τηλεοπτικό αέρα έπειτα από 12 χρόνια το 2001 και έμελλε να αγαπηθεί από χιλιάδες παιδιά μέχρι το 2013.

Η εκπομπή επανήλθε το 2019 με νέα ονομασία ως τα «1.000 χρώματα του Χρήστου», αλλά με την ίδια πετυχημένη συνταγή. Φυσικά, η εκπομπή έχει τεράστια επιτυχία στα social media καθώς οι ατάκες που κατά καιρούς έχουν πει εκεί οι μικροί φίλοι του Χρήστου μόνο ως ξεκαρδιστικές μπορούν να χαρακτηριστούν. Στο παρακάτω απόσπασμα από την εκπομπή «Φλερτ» της ΕΡΤ1 μπορείτε να παρακολουθήσετε ορισμένες από τις ατάκες των τελευταίων ετών που έχουν γίνει viral στα social media και έχουν χαρίσει στιγμές απίστευτου γέλιου.

παιδιάουράνιο τόξοατάκεςΧρήστος Δημόπουλος